جهان از پیشرفتهای ایران در شگفت است
28 دی 1402 ساعت 15:02
گروه سیاسی: رئیس جمهور با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرمودند؛ به قله نزدیکیم، تاکید کرد: تا قله راهی نمانده است لذا خستگی و ناامیدی ممنوع است و باید با تلاش و حرکت جهادی، انسجام ملی، وحدت و یکپارچگی کارها را پیش ببریم.
به گزارش فارس، سید ابراهیم رئیسی در شهرستان دماوند گفت: روسای جمهوری که به کشور سفر میکنند و از پارکهای علم و فناوری بازدید میکنند، شگفت زده میشوند که چطور کارهای به این بزرگی با وجود تحریمها انجام شده است اینها از برکات نظام و انقلاب است.
وی گفت: کشور ما بسیار با ظرفیت است، فقط باید درست اندیشه و عمل کرد و از این ظرفیت با بهترین روش بهره برداری کرد. کشور ظرفیتهای مادی و معنوی زیادی دارد، به ویژه جوانان با ارادهای که توانسته اند منشاء تحول باشند. همیشه گفته ام که اگر مدیری روحیه تحولی و جهادی و مردمی ندارد حتما از پیش راه کنار گذاشته بشود و کار به یک نیروی تحول گرا واگذار شود.
وی ادامه داد: شهدا راه همواری پیش رو نداشتند، این طور نبود که حاج قاسم راه همواری پیش رو داشته باشد و بگویند از این راه بروید و منطقه را امن کنید، این طور نبوده است. حاج قاسم بسیار تلاش کرد و با موانعی مواجهه بود، اما با توکل به خدا رفت و کارهای بزرگی انجام داد. مردان و زنان نامدار توانسته اند راهها را هموار کنند.
رئیسی افزود: به جوانان و مدیران عرض میکنم که ممکن است در جایی راهها هموار نباشد، اما ما اصحاب ما میتوانیم هستیم. شما مردم در دفاع مقدس امتحان خوبی پس دادید، بعد از انقلاب هم کارهای بسیاری در دفاع از حریم و حرم انجام داده شده است.رئیسی با تاکید بر اینکه ارتباطات تشکیلاتی نباید باعث کندی کار شود اظهار کرد: از مسائلی که باید مبارزه کرد بروکراسی اداری است، گاهی برخی پیچیدگیها باعث تاخیر کارهای تولیدکنندگان، صنعتگران، کشاورزان، فعالان اقتصادی و اجتماعی و ناامیدی آنها میشود.
وی گفت: کاری که در ادارات و سازمانهای انجام میشود باید در فرایند و گردش آنها بسیار مراقبت کنیم و تلاش کنیم کارها با سرعت انجام بگیرد. امروز وظیفه مسؤولان ایجاد امید در دل مردم است. دشمن میخواهد مردم را مایوس کند لذا باید با تمام رفتار و اقدامات خود امیدآفرینی کنیم، زیرا تنها سخن گفتن امید ایجاد نمیکند بلکه مردم باید کارهای عمرانی را ببینند. در منطقه فیروزکوه و دماوند بیکاری به آن شکلی که در بعضی مناطق کشور وجود دارد، شاهد نیستیم و فقط برای قشر تحصیلکرده باید اشتغالزایی ایجاد شود، که کارهایی در این زمینه در حال انجام است.
روزی که دولت سیزدهم شروع به کار کرد، در وزارت نفت ۱۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم برای کارهای نفتی و امروز بیش از ۶۰۰ شرکت دانش بنیان کارهای حوزه نفتی را انجام میدهد.
در وزارت نیرو نیز بیش از ۹۰۰ شرکت دانش بنیان فعال است و جوانان با کار دانش پایه در حال فعالیت هستند و کارها را با دانش و فناوریهای روز پیش میبرند.
کد مطلب: 451108