به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۲۳ - ۱۹:۰۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ ساعت ۱۲:۴۹
کد مطلب : ۵۰۳۳۴۳

چگونه تلگرام به کمک ارز دیجیتال ۵۰۰ میلیارد دلار درآمد کسب کرد؟

چگونه تلگرام به کمک ارز دیجیتال ۵۰۰ میلیارد دلار درآمد کسب کرد؟
گروه اقتصادی: درآمد تلگرام در نیمه اول سال ۲۰۲۴ قبل از اینکه پاول دوروف، موسس این پلتفرم در فرانسه دستگیر شود، به ۵۲۵ میلیون دلار افزایش یافت.
 
به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی نوشت: تلگرام به سرمایه‌گذاران گفته است که بازداشت دوروف توسط پلیس فرانسه، تاثیر چندانی مادی» بر این اپلیکیشن نداشته است. ارزش دارایی‌های ارز دیجیتال این شرکت افزایش یافته و این کسب‌وکار را تقویت کرده است.
بر اساس گزارش‌های مالی حسابرسی نشده، دارایی‌های دیجیتال تلگرام در نیمه اول سال ۲۰۲۴، به ۱.۳ میلیارد دلار رسیده است که در مقایسه با ۴۰۰ میلیون دلار در پایان سال گذشته، افزایش داشته است.
 
اما وضعیت در ماه اوت که موسس شرکت توسط مقامات فرانسوی بازداشت شد و به یک سری اتهامات متهم شد، بدتر شد. با این حال، در یک گزارش سرمایه‌گذار در ۲۲ اکتبر، این شرکت اعلام کرد این دستگیری تاثیر قابل‌توجهی بر کسب و کار نداشته است، زیرا اتهامات تنها علیه پاول دوروف مطرح شده است.

تلگرام همچنین درآمد ۵۲۵ میلیون دلاری را برای شش ماه منتهی به پایان ژوئن گزارش داد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۹۰ درصد افزایش یافته است. تقریبا نیمی از این درآمد به میزان ۲۲۵ میلیون دلار، از معامله‌ای با یک شریک ناشناس حاصل شد که در آن تلگرام وضعیت انحصاری «تون کوین» (Toncoin) برای کسب و کارهای کوچک برای خرید تبلیغات در این اپلیکیشن را اعطا کرد.
 
طبق شرایط این معامله، تلگرام در ازای اجازه دادن به «تون کوین» برای اینکه روش انحصاری کسب و کارهای کوچک برای خرید تبلیغات در اپلیکیشن باشد، این پول را دریافت کرد.با وجود برخی نوسانات در قیمت «تون کوین» پس از دستگیری دوروف، تلگرام همچنان از فروش دارایی دیجیتالی، کسب درآمد کرده است. این شرکت در نیمه اول سال ۲۰۲۴، ۳۵۳ میلیون دلار تراکنش‌های ارز دیجیتال ثبت و سود خالص ۳۳۵ میلیون دلار را گزارش کرد که نشان‌دهنده توان مالی این شرکت است.
 
با وجود وضعیت مالی موفق فعلی، کارشناسان هشدار می‌دهند که این شرکت به دلیل ارتباط با محتوای نامطلوب و تروریستی ممکن است در درآمدهای تبلیغاتی آینده با مشکلاتی مواجه شود. تلگرام نیاز به حفظ کنترل بر محتوا و بهبود سیستم نظارتی خود را تایید کرده است.
 
بر اساس گزارش کریپتو، اگرچه دوروف مالک تمام تلگرام است، اما او همچنین حدود ۲.۴ میلیارد دلار از طریق بدهی، تامین مالی کرده است که باید تا سال ۲۰۲۶ بازپرداخت شود. این شرکت در سپتامبر امسال، از بخشی از درآمد خود برای بازخرید ۱۲۴.۵ میلیون دلار اوراق قرضه استفاده کرد.
برچسب ها: رمز ارز تلگرام