به روز شده در ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - ۱۸:۵۱
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ ساعت ۱۳:۲۵
کد مطلب : ۵۱۳۵۱۷

اروپا زمستانش را مدیریت کرد؛فرصت ما از بین رفت

اروپا زمستانش را مدیریت کرد؛فرصت ما از بین رفت
گروه سیاسی: روزنامه اطلاعات در یادداشتی با عنوان «نگاهی به برخی مسائل ایران» به نقد و بررسی رویکرد کاسبان تحریم و مخالفان مذاکره پرداخته است.
این روزنامه در این زمینه نوشت: در پنج سال اخیر برای دولتمردان ما، بار‌ها فرصت مذاکره و معامله و گشایش‌های ضروری حاصل شد، خاصه در ابتدای کار دولت رئیس جمهوری فقید ایران آقای رئیسی، اما کاسبان و رندان، با وعده زمستان سخت اروپایی، نتایج مذاکراتی طاقت فرسا را معطل و متوقف کردند.
اروپا زمستان سختش را مدیریت کرد، اما فرصت برای ما از بین رفت. سپس با شعار‌های غیر واقعی، هر پیشنهاد سازنده و صدای دلسوزی را خاموش ساختند.
اینک و در آستانه دور تازه و متفاوتی از سیاست ورزی، دوباره همان غوغا سالاران به میدان آمده و به نام مقدسات و شهدا، علیه دولت منتخب و برنامه‌های تنش زدایی، میتینگ‌های بی جواز برگزار می‌کنند و شعار‌های زشت و بی معیار سر می‌دهند. اینان منافع و سرنوشت هشتاد میلیون ایرانی را بازیچه منفعت رانت خواران و کاسبان کرده و زمان و فرصت ایران را منجمد کرده‌اند.
جالب آن که همزمان با این اقلیت که برای انزوای ایران، گریبان چاک داده و گلو پاره می‌کنند، رقبا و دشمنان ایران هم بسیار می‌کوشند تا مانع تنش زدایی، و مذاکرات مهم و راهگشا برای ایران شوند. از این دشمنان، رژیم صهیونیستی بیهوده تبلیغات می‌کند که ایران در ضعیف‌ترین موقعیت است تا ترامپ را وارد جنگی بی سرانجام برای ما و نجات بخش برای نتانیاهو و شرکایش نماید.
آنان که زمانی فخری زاده و هنیه را ترور و شهید کردند، حالا افراد کارآمد و ممتاز در سیاست را ترور شخصیت می‌کنند. کیست که بپرسد لباس متعصبان و نمایش مقدس مآبان و سخنسرایی ده دوازده نفره و میتینگ‌های صدنفره، برای محاکمه و اعدام کارآمدترین عناصر دولت پزشکیان، چرا همیشه هماهنگ و همسو با بزرگ‌ترین دشمن منطقه‌ای ما برگزار می‌شود؟
برچسب ها: کاسبان تحریم

۱۴۰۳/۱۱/۱۴ ۱۳:۵۸
آقایان این که کسی مخالف مذاکره باشد یک امر طبیعی است ولی اینکه کسی جلوی دولت را گرفته باشد مذاکره نکنید اصلا صحت ندارد چرا معطل هستید ، هیچ کس جلودار شما نیست بروید مذاکره کنید ولی حقه بازی را کنار بگذارید مردم ما خوب می فهمند می‌دانند طرف مقابل حاضر به مذاکره نیست می خواهید فرار روبه جلو داشته باشید رد اینطو جو سازی می کنید (448143)
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها