به روز شده در ۱۴۰۴/۰۲/۰۹ - ۰۴:۳۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۵ ساعت ۱۱:۲۵
کد مطلب : ۵۲۵۳۸۱

جوان نگه داشتن پوست با مصرف این مواد غذایی

جوان نگه داشتن پوست با مصرف این مواد غذایی
گروه سلامت: مصرف حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات در روز چین و چروک پوست را به تاخیر می اندازد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه تجربه چین و چروک پوست با بالارفتن سن اجتناب ناپذیر است، اما خوب غذا خوردن و پرهیز از سیگار و الکل می تواند روند آن را به تاخیر بیندازد.

با توجه به تحقیقات دانشگاه ایالتی اورگان، بهترین راه برای جلوگیری از چین و چروک مو مصرف غذاهای سرشار از ویتامین های ث، آ، دی و آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است.مصرف حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات در روز و استفاده از مرطوب کننده های طبیعی و مصنوعی، بعلاوه پرهیز از سیگار و الکل چین و چروک پوست را به تاخیر می اندازد.
برچسب ها: سلامت پوست
پربيننده ترين مطالب و خبرها