به روز شده در ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ - ۱۰:۳۲
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۶ ساعت ۱۳:۴۲
کد مطلب : ۵۲۸۸۲۶

حمله گسترده جنگنده‌های اسرائیل به مواضع حوثی‌ها

حمله گسترده جنگنده‌های اسرائیل به مواضع حوثی‌ها
گروه بین الملل: ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که مواضع حوثی‌ها در بندر حدیده را در  بمباران کرده است. به گفته ارتش اسرائیل این اقدام در واکنش به حمله موشکی اخیر حوثی‌ها به فرودگاه بن‌گورین صورت گرفته است.
به گفته یک مقام رسمی اسرائیل ارتش این کشور، اقدام به انجام حملات هوایی علیه حوثی‌های یمن کرده است. این مقام دولتی اسرائیلی در پاسخ به پرسش خبرگزاری فرانسه، مشارکت کشورش در حملاتی که از سوی یک شبکه تلویزیونی وابسته به حوثی‌ها به عنوان "حملات مشترک ایالات متحده و اسرائیل" به استان حدیده گزارش شده بود را تأیید کرد. او از ارائه جزئیات بیشتر درباره نیروهای شرکت‌کننده در این حمله خودداری نمود.
شبکه تلویزیونی المسیره، وابسته به گروه حوثی، گزارش داد که شش حمله هوایی "مشترک آمریکا و اسرائیل"، بندر حدیده در سواحل غربی یمن را هدف قرار داده‌اند و حمله‌ای دیگر نیز منطقه باجل را مورد اصابت قرار داده است.
برخی رسانه‌ها اعلام کرده‌اند شمار زیادی جنگنده‌ در این عملیات شرکت داشته‌اند. پیشتر گزارش شده بود که ۳۰ جنگنده اسرائیلی به تنهایی و فقط در هماهنگی با آمریکا این حملات را انجام داده‌اند. یک مقام پنتاگون نیز گفته است که آمریکا در این حملات شرکت نداشته است. اما بنا به برخی گزارش‌های رسیده این عملیات دستکم به صورت "هماهنگ از سوی آمریکا و اسرائیل" صورت گرفته است.
گروه شبه‌نظامی حوثی یمن ، روز یکشنبه موشکی را به‌سوی اسرائیل شلیک کرد  که در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون فرود آمد. در پی این اقدام، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تهدید به انجام اقدام تلافی‌جویانه علیه حوثی‌ها و جمهوری اسلامی ایران کرد.
بیش از ۱۰ حمله به بندر حدیده و مناطق سلخانه و حوک در درون شهر حدیده صورت گرفته شده و  یک کارخانه سیمان در شرق این شهر نیز هدف حمله هوایی اسرائیل قرار گرفته است.
حدیده یکی از مهم‌ترین بنادر یمن به شمار می‌آید و به گفته کارشناسان بخش بزرگی از کالاهای غذایی برای یمن از طریق این بندر تامین می‌شود.
 خبرگزاری رسمی حوثی‌ها همچنین از حملات جدیدی در صنعا و مناطق اطراف آن و در نزدیکی جاده فرودگاه این شهر خبر داده است. به گفته مقامات حوثی در این حملات دست‌کم ۱۶ نفر زخمی شده‌اند. همچنین گزارش‌هایی از حملات به اهدافی در استان جوف در شمال یمن گزارش شده است.
مقامات حوثی مدعی شده‌اند که در این حملات هوایی بیش از همه اماکن اقتصادی لطمه دیده‌اند و جت‌های جنگنده "اسرائیل و آمریکا" نتوانسته‌اند مواضع نظامی را هدف قرار دهند.
در بیانیه ارتش اسرائیل نبز تصریح شده است که حمله به مواضع حوثی‌ها در بندر حدیده متوجه زیرساخت‌های شورشیان بوده است. در این بیانیه آمده است: «جنگنده‌‌های اسرائیل زیرساخت‌های  حکومت تروریستی حوثی‌ها را در مناطق ساحلی هدف قرار دادند. این حمله در پاسخ به حملات مستمری انجام شده که حوثی‌ها علیه اسرائیل انجام داده‌اند.»
در بیانیه ارتش اسرائیل آمده است زیرساخت‌هایی در بندر حدیده هدف قرار گرفتند که منبع درآمد اصلی حوثی‌ها به شمار می‌روند. به گفته ارتش اسرائیل این بندر محل اصلی انتقال تسلیحات ایران برای این گروه تروریستی است.


 
برچسب ها: حوثي‌ها
پربيننده ترين مطالب و خبرها