به روز شده در ۱۴۰۴/۰۲/۲۴ - ۱۰:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ساعت ۰۹:۰۱
کد مطلب : ۵۲۸۹۰۱

مراحل تولید سس خردل در یک کارخانه بزرگ و مشهور

مراحل تولید سس خردل در یک کارخانه بزرگ و مشهور
گروه فیلم: خردل دانه‌های گیاه خردل (از خانواده‌ی Brassica) است که طعمی تند، تیز و کمی تلخ دارد. دانه‌های آن به رنگ زرد، قهوه‌ای یا سیاه هستند و از قدیم در آشپزی و طب سنتی استفاده می‌شده‌اند. سس خردل ترکیبی از دانه‌های خردل آسیاب‌شده است که با مواد دیگر ترکیب می‌شود تا به شکل خمیر یا سس درآید. این سس در کنار غذاهایی مثل ساندویچ، سوسیس، سالاد و گوشت بسیار پرکاربرد است.
...
مرجع : فرادید
برچسب ها: سس خردل
پربيننده ترين مطالب و خبرها