به روز شده در ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ - ۱۰:۲۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۰ ساعت ۱۷:۴۵
کد مطلب : ۵۲۹۴۱۷

افزایش میزان ابتلا به بیماری کرونا در اصفهان

افزایش میزان ابتلا به بیماری کرونا در اصفهان
گروه جامعه: مسئول گروه بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت اصفهان از افزایش سهم بیماری کرونا در میان بیماریهای تنفسی در اصفهان خبر داد.به گزارش ایرنا، رضا فدایی با بیان این مطلب اظهار کرد: آمار مراجعه به مراکز بهداشتی اصفهان نسبت به ماه‌های گذشته تغییر محسوسی نداشته و در سطحی ثابت قرار دارد اما در هفته‌های اخیر میزان ابتلا به کرونا در استان از حدود ۲ تا ۳ درصد به ۵ تا ۶ درصد بیماران تنفسی افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: با وجود این افزایش، هنوز سطح کلی شیوع بیماری پایین است و شرایط فعلی با سال‌های اوج همه‌گیری کرونا قابل مقایسه نیست و جای نگرانی وجود ندارد با این حال رعایت نکات بهداشتی همچنان ضروریست.

فدایی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ موردی از مرگ‌ و میر ناشی از کرونا گزارش نشده است، تصریح کرد: اغلب موارد ابتلای افراد، خفیف و با علائم رایج بیماری مثل سرفه و گلودرد همراه است.وی از شهروندان خواست در صورت بروز علائم بیماری در منزل استراحت و از خود درمانی پرهیز و از ماسک استفاده و در صورت لزوم به پزشک مراجعه کنند.وی تأکید کرد: شستن دست‌ها، رعایت بهداشت فردی و پرهیز از حضور در اماکن شلوغ به ویژه برای بیماران، مهمترین توصیه‌های ما در این مرحله است.
پربيننده ترين مطالب و خبرها