به روز شده در ۱۴۰۴/۰۴/۲۲ - ۲۰:۳۷
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۱۱ ساعت ۱۷:۱۷
کد مطلب : ۵۳۵۴۲۷

آسمان مرکز و نیمه غربی کشور دوباره بسته شد

آسمان مرکز و نیمه غربی کشور دوباره بسته شد
گروه اقتصادی: براساس اعلام وزارت راه، آسمان مرکز و نیمه غربی کشور به روی پروازهای عبوری بین‌المللی بسته شد و لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد تا ساعت ۱۴ فردا (پنجشنبه) تمدید شد.

به گزارش ایسنا،پیرو مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و بررسی‌های امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی، آسمان مرکز و نیمه غربی کشور دوباره بر روی پروازهای عبوری بین المللی بسته شد، اما فضای آسمان نیمه شرقی کشور برای استفاده پروازهای داخلی، بین المللی و عبوری از ایران باز است.

براساس اعلام این وزارتخانه انجام پرواز از/ به فرودگاه‌های (شمال، جنوب و غرب کشور)، مهرآباد و امام خمینی (ره) در حال حاضر مجاز نیست؛ لذا هموطنان به خرید بلیت در این مسیرها اقدام نکنند.
شایان ذکر است؛ وضعیت سایر فرودگاه‌ها و فضاهای پروازی کشور همچنان تحت بررسی است و هرگونه تغییر در وضعیت عملیاتی فرودگاه‌های کشور و مسیرهای پروازی، از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir) و نیز رسانه ملی و رسانه‌های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.
برچسب ها: لغو پرواز
نام شما

آدرس ايميل شما
کد امنيتی

توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده ترين مطالب و خبرها