به روز شده در ۱۴۰۵/۰۳/۲۲ - ۱۴:۱۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۱۳ ساعت ۱۵:۰۵
کد مطلب : ۵۴۴۳۴۳

 دختر اون برای رهبری  کره شمالی آماده می‌شود؟

 دختر اون برای رهبری  کره شمالی آماده می‌شود؟
گروه بین الملل: کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، به همراه دخترش، کیم جو ئه، برای شرکت در یک رژه نظامی بزرگ وارد پکن، پایتخت چین، شده است.
تصاویر منتشر شده،  اون را در حال پیاده شدن از قطار زرهی خود در ایستگاه راه‌آهن پکن به همراه دخترش نشان می‌دهد. پیش از این، سازمان اطلاعاتی کره جنوبی گفته بود که این دختر «محتمل‌ترین» جانشین کیم است.
اون روز سه‌شنبه با قطار خود وارد چین شد. گفته می‌شود، این قطار رستورانی دارد که در آن بهترین شراب‌های فرانسوی و غذاهایی مانند لابستر تازه سرو می‌شود.کیم جونگ اون از نوامبر ۲۰۲۲ که دخترش برای اولین بار مقابل دوربین‌ها ظاهر شد، به طور مکرر او را در رویدادهای عمومی در کنارش دارد، هرچند که اطلاعات بسیار کمی درباره این دختر وجود دارد.
درباره سن دختر رهبر کره شمالی گزارش‌های متناقضی وجود دارد. سال ۲۰۲۳، سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی (NIS) اعلام کرد که او حدودا ۱۰ ساله است.
به گزارش خبرگزاری دولتی کره شمالی چندین عضو بلندپایه حزب کمونیست چین از جمله وانگ یی، وزیر خارجه، از  اون در ایستگاه راه‌آهن استقبال کردند.
این گزارش می‌گوید که آن‌ها در یک «فضای گرم» دیدار کردند و رهبر کره شمالی از رئیس‌جمهور چین به خاطر «مهمان‌نوازی پرشور و صمیمانه» تشکر کرد. در این گزارش به حضور دختر  کیم اشاره‌ای نشده است.
کیم جونگ اون روز دوشنبه پیونگ‌یانگ را ترک کرد، اما به دلیل تدابیر حفاظتی شدید، قطار با سرعت کمی حرکت می‌کند.
شرکت کردن  اون در این رژه، اولین حضور یک رهبر کره شمالی از سال ۱۹۵۹ در رژه نظامی چین است. 
سفر  اون به پکن نشان‌دهنده ارتقای سطح روابط نسبت به آخرین رژه «روز پیروزی» چین در سال ۲۰۱۵ است که کره شمالی چوی ریونگ‌هه، یکی از مقام‌های ارشدش، را به این کشور فرستاده بود.رهبر کره شمالی خیلی کم به خارج از کشور سفر می‌کند و ارتباطات اخیر او با رهبران جهان به ملاقات با ولادیمیر پوتین محدود می‌شود که از زمان حمله روسیه به اوکراین، دو بار با او دیدار داشته است.
آخرین بازدید  اون از پکن در سال ۲۰۱۹ و برای رویدادی به مناسبت هفتادمین سالگرد روابط دیپلماتیک بین دو کشور بود. در آن سفر نیز او با قطار سفر کرد.
سنت سفر با قطار توسط پدربزرگ  کیم، کیم ایل سونگ، آغاز شد که سفرهای خود را سوار بر قطار به ویتنام و اروپای شرقی انجام می‌داد.کیم جونگ ایل، پدر رهبر کنونی کره شمالی نیز به دلیل ترس از پرواز با قطار سفر می‌کرد.بر اساس گزارش یک رسانه خبری کره جنوبی، این قطار زرهی حدود ۹۰ واگن دارد که شامل اتاق‌های کنفرانس، اتاق‌های ملاقات و اتاق خواب می‌شود.

 
برچسب ها: کره شمالی
پربيننده ترين مطالب و خبرها