به روز شده در ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ - ۱۳:۰۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۴ ساعت ۱۳:۳۷
کد مطلب : ۵۵۴۰۸۶
این‌بار ماجرا متفاوت است؟

پایان چشم‌انتظاری 1313 روزه در مشهد

گروه ورزشی: طلسم انجام مسابقه و مهم‌تر از آن حضور زنان در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد در حالی شکسته شد که انتظار می‌رود زین پس شرایط متفاوت از گذشته باشد.
پایان چشم‌انتظاری 1313 روزه در مشهد
ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد که جزو مدرن‌ترین ورزشگاه‌های ایران هم محسوب می‌شود، در سالیان اخیر بیش از آنکه میزبان مسابقات فوتبال باشد، میزبان رویدادهای غیر ورزشی بوده و از آن مهم‌تر، همواره برای انجام مسابقات مهم فوتبال چه در عرصه ملی و چه در عرصه باشگاهی، نام این ورزشگاه به عنوان گزینه اصلی مطرح شده اما سرانجام اتفاق نیفتاده است! رویارویی تیم‌های ملی ایران و لبنان، آخرین مسابقه مهمی بود که در ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار شد و در سالیان گذشته، عدم حضور نماینده‌ای از مشهد در سطوح عالی فوتبال کشور باعث شده تا این درهای ورزشگاه بسته شود و به ندرت برای مسابقات لیگ دسته سوم مورد استفاده قرار گیرد.
تیم‌های ملی ایران و لبنان در حالی حدود 3 قبل در دیداری تشریفاتی در مسیر انتخابی جام جهانی 2022 به مصاف هم رفتند که ممانعت از حضور زنان در ورزشگاه، صحنه‌های زننده و زشتی را مقابل درب ورزشگاه به‌وجود آورد. پس از آن مسابقه بود که حساسیت مسئولان غیرفوتبالی و غیرورزشی استان هم نسبت به انجام مسابقات مهم در ورزشگاه مدرن امام رضا (ع) بیشتر و بیشتر شد و موازی با این مسئله، مخالفت‌ها هم تشدید پیدا کرد.
شکسته‌شدن طلسم بزرگ؛ بازی در ورزشگاه مدرن با حضور زنان
نساجی هفته گذشته موفق شد یک طلسم بزرگ را بشکند. مازنی‌ها که به دلیل انجام عملیات عمرانی از انجام مسابقه در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر محروم بودند، تصمیم گرفتند تا در مرحله یک‌سی‌ودوم جام حذفی، مسابقه خانگی‌شان برابر شهید قندی یزد را در مشهد و ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار کنند. بعد از رایزنی‌های انجام شده، مجوز برگزاری بازی صادر شد و از آن مهم‌تر، 40 تماشاگر زن هم توانستند در ورزشگاه حضور یابند و از نزدیک نظاره‌گر مسابقه باشند.
امیر زارعی، مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی پیشتر در گفت‌وگو با عادل فردوسی‌پور در «لایو 360» این وعده را داده بود که طلسم انجام مسابقه در ورزشگاه مدرن امام رضا (ع) مشهد با حضور زنان شکسته خواهد شد. این اتفاق هفته گذشته رخ داد و بعد از 1313 روز که آن فاجعه زشت در مشهد رخ داد و حواشی زیادی در جریان دوئل ایران - لبنان به‌وجود آمد، سرانجام تماشاگران زن توانستند در ورزشگاه مدرن مشهدی‌ها حضور یابند و مسابقه فوتبال تماشا کنند.
مشکلات غیرفوتبالی مرتفع شدند؛ پای تکنولوژی و پول در میان است!
مشهد و استان خراسان رضوی همچنان در سطح لیگ برتر، لیگ یک و لیگ دو نماینده‌ای ندارد و همین مسئله باعث شده تا عملاً ورزشگاه امام رضا (ع) برای مشهدی‌ها چندان کارایی نداشته باشد؛ هر چند که گفته می‌شود قرار است مسابقات تیم ابومسلم ثامن مشهد که در لیگ دسته سوم حضور دارد، در این ورزشگاه برگزار شود. با این وجود آنچه مشخص است اینکه انتظار می‌رود بعد از طلسم‌شکنی انجام شده، بیش از پیش ورزشگاه امام رضا (ع) مورد بهره‌وری قرار گیرد.
غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی که مسئولیت ریاست شورای تامین استان را هم دارد، طی روزهای گذشته پیگیری‌های فرااستانی برای رفع برخی موانع را انجام داده و طبق آخرین خبرهای واصله به «فوتبال 360»، مشکلات غیر ورزشی مرتفع شده‌اند. مهم‌ترین چالش در مقطع فعلی، همان‌طور که در گزارش‌های قبلی هم گفته شده بود، موضوع به‌روزرسانی ورزشگاه است؛ در واقع پیاده‌سازی تکنولوژی «VAR» و البته پیاده‌سازی پروژه فیبر نوری.
استادیوم مدرن مشهدی‌ها و داربی پایتخت؛ خبری مهم در راه است؟
ورزشگاه امام رضا (ع) تحت مالکیت تربیت‌بدنی آستان قدس رضوی است که در واقع یک نهاد خصوصی محسوب می‌شود. باتوجه به اینکه ورزشگاه در مقطع فعلی درآمدزایی ویژه‌ای ندارد و مشهد هم در سطح عالیه تیمی برای انجام مسابقه ندارد، مهم‌ترین چالش بحث هزینه‌های مرتبط با به‌روزرسانی ورزشگاه است که گفته می‌شود هر تیم چه در سطح ملی و چه در سطح باشگاهی، هزینه‌ها را متقبل شود، مشکلی برای انجام بازی‌های بزرگ در مشهد هم وجود ندارد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس بعد از چالش‌های به‌وجود آمده در مسیر برگزاری مسابقه داربی، همچنان در حال بررسی شرایط ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد هستند و هنوز انجام داربی در مشهد به طور کامل منتفی نشده است. از سوی دیگر، گویا مسئولان فدراسیون هم وارد ماجرا شده‌اند و گفته می‌شود اگر در بُعد مالی تعامل صورت پذیرد، طلسم عدم میزبانی ورزشگاه امام رضا (ع) از دیدارهای مهم شکسته خواهد شد و چه بسا مسابقه داربی پایتخت، اولین دیدار مهم پس از نبرد جنجالی ایران - لبنان باشد که در این ورزشگاه مدرن و با حضور زنان به انجام می‌رسد؛ البته مشروط بر آنکه توافق مالی صورت پذیرد.
پربيننده ترين مطالب و خبرها