به روز شده در ۱۴۰۴/۰۹/۲۶ - ۱۶:۲۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۰ ساعت ۱۰:۱۲
کد مطلب : ۵۵۸۸۳۶

ورود به جنگل های استان اردبیل ممنوع شد

گروه ایران: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از ممنوعیت هرگونه ورود به مناطق جنگلی استان تا اطلاع ثانوی خبر داد
ورود به جنگل های استان اردبیل ممنوع شد
به گزارش خبرآنلاین، شهامت هدایت گفت: به دلیل کاهش بارندگی در ماه‌های اخیر، خشک بودن پوشش زیرین جنگل‌ها و افزایش احتمال بروز آتش‌سوزی، محدودیت ورود به جنگل‌های استان اعمال شده است. این تصمیم در پی افزایش موارد آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع کشور و همزمان با فصل خزان و وزش بادهای گرم اتخاذ شده است.
مدیرکل منابع طبیعی افزود: طبق این تصمیم، ورود به تمامی مناطق جنگلی استان ممنوع بوده و تنها پارک‌های جنگلی طبیعی و دست‌کاشت از این ممنوعیت مستثنی هستند.
وی با تأکید بر ضرورت همکاری شهروندان و گردشگران، خواستار همراهی همگان با نیروهای حفاظتی منابع طبیعی برای جلوگیری از وقوع هرگونه حریق احتمالی شد.
پربيننده ترين مطالب و خبرها