به روز شده در ۱۴۰۵/۰۴/۲۱ - ۱۸:۱۶
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ساعت ۱۳:۴۹
کد مطلب : ۵۷۶۲۳۹

پشت پرده «اینترنت پرو»؛ از وعده پایداری تا بازار سیاه فعال‌سازی‌های میلیونی

پشت پرده «اینترنت پرو»؛ از وعده پایداری تا بازار سیاه فعال‌سازی‌های میلیونی
گروه اقتصادی: در حالی که دسترسی به اینترنت باکیفیت به یکی از دغدغه‌های اصلی کاربران تبدیل شده، بازار سیاهی در فضای مجازی شکل گرفته که با دریافت مبالغی هنگفت، وعده فعال‌سازی غیررسمی «اینترنت پرو» را می‌دهد؛ تجارتی زیرزمینی که نه تنها تضمینی ندارد، بلکه خطر کلاهبرداری و سوءاستفاده از مدارک کاربران را به شدت افزایش داده است.

مرجع : خبرفوری

نه به اینترنت پرو
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۰:۱۴
نه به خرید و استفاده از اینترنت پرو
هرکس اینترنت پرو بگیره به سایر هموطنان خیانت کرده
اینترنت آزاد حق همه مردم هست. همه باید بطور یکسان و برابر از اینترنت آزاد استفاده کنند. (456869)
۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۳:۵۷
دروووووود
واقعا همه باید هماهنگ و‌ متحد باشند و از سیم کارت پرو نخرند. اینترنت حق شهروندی همه مردم هست و باید مثل قبل در اختیار مردم قرار بگیره (456894)
۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۰:۱۴
اینترنت را وصل کنید (456870)
۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۰:۱۶
اینترنت باید وصل بشه.‌برای همه یکسان. سیم‌کارت و اینترنت پرو تبعیض علنی هست و‌ نوعی خالی کردن جیب مردم. (456872)
۱۴۰۵/۰۲/۰۸ ۰۰:۰۱
از هر فرصتی برای پول گرفتن از مردم استفاده میکنند. الان هم دیدند اینترنت سالهاست بخش مهمی از زندگی همه مردم شده و نشستند و فکر کردم و این طرح رو پیاده کردند. ولی مردم باید مردونگی کنند و نخرند. (456896)
مسافر
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۵/۰۲/۰۸ ۰۰:۰۵
میلیاردها تومان از پول مسافران بابت پروازهای لغو شده هنوز دست ایرلاین ها مونده و پاسخگو هم نیستند. لطفا در این مورد خبرنگاران سایت پیگیری کنند و خبرش رو منتشر کنند. برای ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۴ تعدادی بلیط رفت و برگشت تهران به کیش خریده بودیم که به دلیل جنگ پروازها لغو شد و الان که حدود نزدیک به دو ماه از آن زمان میگذره ۶۰ میلیون پول پروازمون رو ندادند. چندین بار هم تماس گرفتیم اما پاسخ درستی نمی‌دن. آدم نمیدونه از چه دردی بناله در این کشور (456897)
۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۰:۱۸
الان کلی هم کلاهبرداری آنلاین مد میشه
توی همین چندی که انجام شده مشخصه که احتمالا طرف کلاهبردار هست و بعد از گرفتن پول سیم کارت طرف رو بلاک می‌کنه.مردم حواسشون جمع باشه و رسانه ها هم هشدار بدن به مردم در این مورد که مردم قربانی نشن (456873)
پارسه
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۵/۰۲/۰۸ ۰۰:۰۰
آره این مدت اصلا قبل از اینکه بحث اینترنت پرو هم مطرح بشه خیلی ها با تبلیغات دروغین اتصال به اینترنت و وی پی ان توی شبکه های مجازی و اینترنت از مردم پول میگرفتند و بعد دیگه جواب نمیدادن. خیلی ها اینجوری طعمه و نقره داغ شدند. اینم یکی دیگه از مصیبت های قطعی و نبود اینترنت (456895)
کلافه
Iran, Islamic Republic of
۱۴۰۵/۰۲/۰۷ ۲۳:۵۶
این قطعی اینترنت واقعا مردم رو کلافه کرده (456893)
پربيننده ترين مطالب و خبرها
پربحث ترين مطالب و خبرها