به روز شده در ۱۴۰۵/۰۴/۳۰ - ۱۳:۵۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۵/۰۴/۱۴ ساعت ۰۹:۳۳
کد مطلب : ۵۸۳۵۳۲

پیش‌فروش خودرو وارداتی ممنوع شد

پیش‌فروش خودرو وارداتی ممنوع شد
گروه اقتصادی: دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، هرگونه پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی در مناطق آزاد را ممنوع اعلام کرده و نسبت به فعالیت افراد و مجموعه‌هایی که با عنوان پیش‌فروش خودرو اقدام به جذب مشتری می‌کنند، هشدار داده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،بر این اساس، هرگونه پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی در مناطق آزاد فاقد مجوز بوده و انجام آن ممنوع است.در این اطلاعیه از متقاضیان خرید خودرو خواسته شده است از پرداخت هرگونه وجه، ثبت‌نام یا انعقاد قرارداد با اشخاص حقیقی یا حقوقی و مجموعه‌هایی که با عنوان پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی فعالیت می‌کنند، خودداری کنند.
 
کارشناسان نیز توصیه می‌کنند خریداران پیش از هرگونه معامله، از قانونی بودن فرآیند فروش، مجوز‌های مربوط و اعتبار شرکت یا فروشنده اطمینان حاصل کنند تا از بروز مشکلات حقوقی و زیان‌های مالی احتمالی جلوگیری شود.با توجه به افزایش تقاضا برای خودرو‌های وارداتی، رعایت این هشدار می‌تواند از گرفتار شدن متقاضیان در قرارداد‌های فاقد مجوز یا پیش‌فروش‌های غیرقانونی جلوگیری کند.
برچسب ها: خودرو وارداتی
پربيننده ترين مطالب و خبرها