گروه بین الملل: سفارت لبنان در واشنگتن اعلام کرد که کاخ سفید به صورت رسمی از ژوزف عون، رئیس جمهور لبنان برای سفر به آمریکا و دیدار با دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور در تاریخ ۲۱ ژوئیه (۳۰ تیر) دعوت کرده است.
این سفارتخانه در بیانیهای این دعوت را «نشاندهنده همکاری تنگاتنگ لبنان و آمریکا» دانست و تاکید کرد: «این دیدار به ۲ رئیس جمهور فرصتی را برای بررسی موضوعات مهم مشترک از جمله روابط ۲جانبه، امنیت منطقهای و حمایت مستمر آمریکا از حاکمیت، ثبات، تمامیت ارضی و نیز نهادهای دولتی لبنان فراهم میکند.»
سفارت لبنان در ادامه بیانیه خود این سفر را «نتیجه یک دوره فشرده فعالیتهای دیپلماتیک این سفارتخانه با هماهنگی تنگاتنگ ریاست جمهوری لبنان و مقامات ارشد دولت آمریکا» دانست و اعلام کرد که سفارت در طول این دوره برای تقویت گفتوگوی ۲جانبه در سطوح بالا و تسهیل ترتیباتی که منجر به این سفر رسمی شد، تلاش کرد.
همچنین این سفارتخانه تاکید کرد که با همکاریهای نزدیک خود با دفتر ریاست جمهوری لبنان و کاخ سفید، هماهنگیهای تمامی ابعاد سفر عون را برای برگزاری موفق این دیدار ۲جانبه برعهده دارد.