گروه بینالملل: نخستوزیر اسرائیل مدعی شد نظام ایران در مقایسه با گذشته بسیار ضعیفتر شده است و تهران را متهم کرد در پی ازسرگیری برنامه هستهای و تولید بمب اتمی است.
بنیامین نتانیاهو، روز یکشنبه تاکید کرد تا زمانی که نخستوزیر اسرائیل باشد، اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هستهای دست یابد. او همچنین بر ضرورت رفع کامل «تهدید ایران» و تعیین تکلیف سرنوشت نظام ایران تاکید کرد.
از سوی دیگر، الی کوهن، وزیر انرژی اسرائیل هم مدعی شد حتی در صورت دستیابی تهران و واشینگتن به توافق، اگر ایران بهگفته او مرتکب «اشتباه» شود و برای ازسرگیری برنامه هستهای یا برنامه موشکهای بالستیک اقدام کند، اسرائیل به ایران حمله خواهد کرد!
کوهن در گفتوگو با روزنامه «یدیعوت اخرونوت» همچنین اضافه کرد تلآویو با هماهنگی نخستوزیر اسرائیل و آمریکا در حال تلاش برای ایجاد مسیری است که هم تنگه هرمز و هم بابالمندب را دور بزند. وزیر انرژی اسرائیل گفت هدف از این طرح، ایجاد مسیری جایگزین برای انتقال انرژی و کاهش وابستگی به عبور از این دو تنگه همزمان با تنشهای امنیتی در این دو آبراه است.