گروه سیاسی: محمدپوریا بهشتی در سایت امتداد نوشت: سعیدجلیلی که در چند روز گذشته زیرفشار جریان رسانه ای اصولگرایان قرار گرفته بود، ناچار به پاسخ دادن شد. رجانیوز دست به کار شد و در مورد جلسه 6 تیرماه 1403 که دو روز قبل از برگزاری انتخابات در خیابان «راهنمایی مشهد» برگزار شده بود، توضیح داد. حالا کار به دعوای توئیتری و جنگ رسانه ای رسیده است.
طبق روایت هواداران قالیباف، در شب های آخر فرماندهان محور مقاومت به جلیلی زنگ زدند که به نفع قالیباف کنار برود. جلیلی این روایت را رد میکند و مدعی است سیدحسن نصرالله و دیگر فرماندهان با او تماس نگرفتند. اما رجانیوز فاش کرد که دو شب مانده به دور اول انتخابات 1403 جلسه ای در مشهد برگزار میشود که در آن قالیباف، جلیلی و سردارقاآنی حضور داشتند. در آن جلسه جلیلی قبول نمی کند به نفع قالیباف کنار برود. جلیلی به او گفته بود که اصراری هم به کنار رفتن و یا نرفتن قالیباف ندارد. اما خودش کنار نمیرود.
قالیباف اما به او میگوید از طرف کسانی که به او تکلیف کردند در انتخابات شرکت کنند، تکلیف شرعی دارد که بماند و انصراف ندهد.
در اینجا شرایط تغییر میکند. رجانیوز مدعی است در این نقطه قالیباف گفته بود « من برای ماندن، از طرف کسانی که به من تکلیف کردند بیایم، حجت شرعی دارم!» به نوشته رجانیوز «این بیان قالیباف، عملا این تصور را ایجاد کرد که شخص رهبری به او برای ماندن در انتخابات تکلیف کردهاند. جلیلی که به صداقت قالیباف اعتماد کرده بود، گفت اگر چنین سخنی از رهبری باشد، او کنار میرود، اما خواست تا فردا صبر کنند.»
جلیلی میگوید حضور قاآنی در آن جلسه به خاطر دوستی و رفاقت قدیمی بود. اما تیم قالیباف در پاسخ مدعی است که حضور سردار قاآنی در آن جلسه نه به خاطر دوستی شخصی، بلکه به خاطر بیان مسائل مربوط به منطقه بود. حتی یکی از اعضای نزدیک به ستاد او توضیح میدهد که به همین دلیلی اجازه حضور منصوری رئیس ستاد جلیلی در آن جلسه هم داده نشد.
استعلام از رهبری
روز آخر جلیلی از یکی از دوستانش میخواهد که وقتی از رهبری بگیرد و این مساله را استعلام کند. سایت رجانیوز در این خصوص نوشته است: «جلسه بدون هیچ اتفاق دیگری به پایان رسید. فردای آن روز، یکی از دوستان نزدیک به ستاد سعید جلیلی وقت کوتاهی برای دیدار با رهبری گرفت و پرسید که آیا این ادعا صحت دارد؟ رهبری در این دیدار کوتاه صراحتاً اعلام کردند که من به کسی تکلیف برای ماندن و یا نماندن نکردم. ایشان در ادامه نیز میفرمایند که هرچند افرادی پیش من آمدند تا من چنین سخنی را بگویم، اما من هرگز این موضوع را قبول نکردم.»
این موضوع از طرف جلیلی به قالیباف اعلام میشود. رجانیوز مینویسد: «پس از برملا شدن این نسبت خلاف به رهبری، قالیباف اعلام میکند که تنها برداشت خود را نسبت به مواضع رهبری بیان کرده است.»
تقابل پاجوش ها و چنارها
یکبار دیگر پاجوش ها و چنارهای سیاست اصولگرایی به یکدیگر میپیچند. این بار پاجوش ها قوی تر از قبل شده اند. آنها یکبار طعم پیروزی را در دوران سالهای 82 تا 90 با احمدی نژاد چشیده بودند و در دوران رئیسی یک بار دیگر بر سر سفره قدرت آنچنان نشستند که قصد برخواستن نداشتند. اما سقوط ناگهانی هلی کوپتر ابراهیم رئیسی ناگهان ستاره بخت اقبال آنها را نیز به خاموشی کشید.
اخیرا «م.خ» از یاران نزدیک به جلیلی که کلیپ های این تیم را تولید و منتشر میکند در ویدئویی گفته است که «اگر سردار باقری، سردار قاآنی و سردار حاجی زاده در انتخابات دخالت کردند، غلط کردند که خلاف قانون عمل کردند.»
کدام قانون منظورشان است؟ آیا منظور آنها همان قانون عدم دخالت نظامیان در سیاست است؟ قانونی که در سال 88 آنچنان زیرپاگذاشتند و همه چیز را فدای احمدی نژاد کردند؟
آن روزها دخالت نظامیان در سیاست درست بود چون نظامیان از کاندیدای آنها حمایت میکرد. اما وقتی نظامیان از سیاستمدار دیگری که عضو جبهه اصولگرایان هم باشد دفاع کنند، غلط میکنند؟