به روز شده در ۱۴۰۴/۰۱/۰۳ - ۱۲:۰۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ ساعت ۰۸:۰۴
کد مطلب : ۵۲۰۳۶۱

نقدعلی اینجا، نقدعلی آنجا، نقدعلی همه‌جا!

نقدعلی اینجا، نقدعلی آنجا، نقدعلی همه‌جا!
گروه سیاسی: در پی تحرکات روزهای اخیر عوامل باند افراطی پایداری در مقابل مجلس برای فشار آوردن جهت اجرای لایحه موسوم به حجاب، برخی رسانه‌ها نوشته‌اند پشت این قضییه «جمع کردن عده‌ای افراد اعزامی از اصفهان و قم در مقابل مجلس» چند نماینده افراطی مجلس عموما از استان اصفهان خصوصا هستند. خبرآنلاین در این زمینه نوشته بود: این روزها که مردم و مسئولان خود را برای فرارسیدن نوروز ۱۴۰۴ آماده می‌کنند، در سوی دیگر میدان، حامیان قانون عفاف و حجاب که بیشتر از طیف مخالف دولت هستند؛ در حال تدارک سناریو و نقشه‌ای جدید برای زمین‌گیر کردن کابینه چهاردهم هستند؛ آن هم با اجرایی کردن قانون عفاف و حجاب، برخلاف مصوبه شورای عالی امنیت ملی. امیرحسین بانکی‌پور، شیخ‌محمدعلی نقدعلی، ابوالفضل ابوتراب، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، اسماعیل سیاوشی، مهدی طغیانی نمایندگان تندرو/پایداری اصفهان در مجلس هستند که، بر اجرایی شدن این قانون تاکید دارند. 

مدافع دروغگوی حجاب و عفاف!
از سوی دیگر سایت اصولگرای صابرین‌نیوز در واکنش به اظهارات شیخ نقدعلی نماینده ۴ درصدی و پایداریچی مجلس که مدعی شده بود رهبری از مواضع او در موضوع لزوم احرای این لایحه حمایت کرده در متنی تند با تیتر مدافع دروغگوی حجاب و عفاف! نوشت: «آقای نقدعلی! شرم بر شما باد مردک دروغگو! به رهبر امت دروغ بستید تا چه کنید؟ به کجا برسید؟»  این سایت اصولگرا در ادامه نوشته است: «در مراسم رهبری، نقدعلی بلند شد تا موضوع عدم ابلاغ قانون حجاب را مطرح کند؛ فاصله دور بود و رهبری اشاره کردند که «خداوند گوش شنوایی بدهد تا بتوانم گوش کنم شما چه می‌گویید!» ارتباطی برقرار نشد که موضوعی مطرح شود حتی توسط محافظین با او برخورد شد! دادگاه روحانیت کجاست؟ تا این مردک را خلع لباس کند که یاد بگیرد دیگر به نام رهبری دروغ نبافد! شورای نگهبان کجاست؟ تا از همین امروز او را رد صلاحیت کند. هيئت نظارت نمایندگان کجاست؟ چرا صدایی ازش شنیده نمی‌شود؟»

نقدعلی‌ها می‌خواهند برای نظام چالش بسازند
✍ داوود حشمتی هم در سایت اصلاح‌طلب «امتداد» نوشت: تجسم کنید در جلسه ای که از همه کارگزاران نظام تشکیل شده، ناگهان «نقدعلی» از انتهای سالن از جایش بلند می‌شود، و با اشاره به سران نظام خطاب به رهبری می‌گوید «این بزرگواران می‌گویند قانون حجاب خلاف امنیت است» اما رهبری می‌گوید: «خداوند گوش شنوایی بدهد تا بتوانم گوش کنم شما چه می‌گویید». روایت «نقدعلی» در مورد واکنش رهبری اما طور دیگری است. او که در جمع معترضان به عدم ابلاغ قانون حجاب اجباری حرف می‌زد، گفته بود: «رهبری سربسته جواب دادند «دعا کنید گوش شنوا داشته باشیم». در واقع او معتقد بود که عامدانه حرف آنها شنیده نشده است.
در این باره معاون پارلمانی رئیس جمهور که در جلسه حاضر بود می‌گوید: «ارتباطی برقرار نشد که موضوعی مطرح شود» و تاکید کرده است که «رسم نیست در چنین مراسمی کسی بلند شود تا با رهبری صحبت کند» و ابراهیم رسولی معاون قالیباف در مجلس هم اظهارات او را رسما «دروغ» خواند. اما نکته اینجا بود که «نقدعلی» نماینده «پاجوش‌ها» در مجلس، آمده بود تا عامدانه «برای نظام چالش» ایجاد کند. 
نقدعلی و تفکر پاجوش‌ها به طور کلی معتقدند برای شنیده شدن حرفشان باید «برای نظام چالش» ایجاد کنند. برای همین هم در خیابان به راه افتادند تا «حرفشان را به کرسی» بنشانند. حتی ماجرا فراتر از این است. 
یک ماه پیش که بحث همین قانون حجاب و عفاف بود. حمید رسایی یکی دیگر از پاجوش‌های مجلس به اظهارات قالیباف واکنش نشان داده و گفته که حرفهای قالیباف یعنی «هسته سخت نظام» اگر میخواهد «حرف حقّش به کرسی بنشیند» باید «برای نظام چالش ایجاد» کند و مانند «سلیطه‌هایی که لخت شدند و رفتند روی ماشین پلیس نشستند، هنجارشکنی!» کند. او ادامه داده بود: «نهایتش می‌گویند این هم روانی است اما در عوض حرفت به کرسی می‌نشیند چون مدیران جمهوری اسلامی فقط در برابر چالش و تنش عقب‌نشینی می‌کنند، حتی با ذبح قانون!»
این اولین بار هم نیست که چنین توصیه‌هایی میشود. اردیبهشت ماه سال 1402 همین جریان در رجانیوز فرمان اردوکشی خیابانی صادر کرده بود. 
جایی که سایت وابسته به حلقه «میم» توصیه می کرد که حتی باید از رئیسی عبور کرد و «تبدیل به پلیس بد گردید. باید {او} را بین دو انتخاب مخیر کرد و هزینه نادیده گرفته شدن را بالا برد. باید تریبون‌دارها گوش به بخشنامه را از مرجعیت انداخت و چک سفید امضای اطاعت از میانجی‌گرها و مدیران میدان را بازپس گرفت.»  
حالا «نقدعلی» و آنها که در مقابل مجلس دست به تجمع و تحصن زدند، درحال عمل به همان توصیه‌ها هستند. آنها فکر می کنند برای دیده شدن در چشم نظام و شنیده شدن حرفشان در گوش نظام، باید در خیابان «چالش» ایجاد کرد. دقیقا در همینجاست که میتوان فهمید، چرا محمود نبویان هم راهش را از آنها جدا کرده و معتقد است که آنها به دنبال «بحران‌سازی» هستند. البته این بحران سازی ارتباط های اندکی هم با انتشار حکم دو وزیر دولت رئیسی دارد. اعتقاد آنها این است که با این تنش‌ها «نظام وادار به عقب‌نشینی می‌شود» و «حرفشان به کرسی می‌نشیند»

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ ۱۶:۳۸
ای بابا (449908)
پربيننده ترين مطالب و خبرها