گروه جامعه: روزنامه همشهری نوشت: «قدیمیترین بستنیفروشی تهران سوت و کورترین روزهای عمرش را سپری میکند. در روزهای تلخ شیوع کرونا، انگار بستنی اکبر مشتی هم نمیتواند کام پایتختنشینها را شیرین کند و در گرمای جانکاه تابستان، کمتر کسی سراغ بستنیهای پرشهد و شیرین این مغازه را میگیرد.
گروه علمی: فواید بستنی شاید بیشتر از چیزی باشد که ما فکر میکنیم. بستنی محصول لبنی است که با داشتن مواد مغذی بالا اثرات سلامتیبخش زیادی دارد. پایه اولیه بستنی، شیر و خامه است که دارای کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین، ویتامین A و ویتامین D هستند. ویتامینها و مواد مغذی برای بدن فواید زیادی دارند.
گروه اقتصادی: رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافی شاپ با اشاره به بازگشایى کسبوکار این صنف از ٣٠فروردین تاکید کرد: آبمیوه فروشىها مجوز ورود مشترى به مغازه را ندارند و باید کالاى خود را به صورت بیرونبر عرضه کنند.
گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه فروشندگان بستنی و آبمیوه گفت:در صنف ما قیمت گذاری وجود ندارد اما بازرسین ما به خصوص در کافی شاپ ها به قیمت ها و ظرف ها نظارت می کنند تا به اسم فانتزی بودن ظرف، کم فروشی یا گران فروشی نشود ضمن آنکه استفاده از اسامی نامفهوم در منوی کافی شاپ ها ممنوع است.
گروه اقتصادی: در پی افزایش قیمت شیرخام و لبنیات، قیمت بستنی طی هفتههای اخیر با افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی مواجه شد و کارخانههای تولیدکننده انواع بستنی با قیمتهای جدید محصولاتشان را روانه بازار و سوپرمارکتها کردند، اما مشخص نیست که این افزایش قیمت با کدام مصوبه قانونی و برچه اساسی اعمال شده است.