به روز شده در ۱۴۰۲/۰۳/۱۵ - ۱۰:۰۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۵ ساعت ۰۹:۰۰
کد مطلب : ۴۰۵۷۹۲

برداشت چای بهاره - گیلان

گروه عکس: با نزدیک شدن به اواسط بهار،برداشت و فرآوری چای در باغات استان گیلان آغاز شده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود.