کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مواد غذایی که از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کنند

21 آبان 1400 ساعت 10:03


گروه علمی: یک محقق روس مواد غذایی را معرفی کرده که می‌توانند از ابتلای به کرونا جلوگیری کنند. مارگاریتا کورولوا یک متخصص تغذیه روس می‌گوید مصرف محصولات حاوی چربی تصفیه نشده گیاهی و حیوانی که حاوی درصد بالایی از مواد مغذی و مواد مفید هستند ممکن است ازبدن در برابر ویروس‌ها محافظت و از انتشار آن‌ها جلوگیری کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود روزانه ۱/۵ تا ۲ قاشق چای‌خوری چربی‌های گیاهی و حیوانی در روز مصرف شود.

کورولوا گفت: خوردن تخم مرغ یا تخم بلدرچین برای صبحانه منبع مهمی از ویتامین‌های A، D و E است که برای تقویت ایمنی کاملا ضروری هستند.همچنین این متخصص تغذیه، خوردن آجیل و دانه‌ها را در طول روز توصیه می‌کنند. او می‌گوید: مهم است که آجیل و دانه‌ها، سرخ نشده یا تحت حرارت قرار نگیرند، زیرا چربی‌های موجود در آن‌ها اکسید می‌شوند.او خوردن ماهی، روغن زیتون، آووکادو و روغن درخت آرگان را نیز توصیه می‌کند.


کد مطلب: 304658

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/304658/مواد-غذایی-ابتلا-کرونا-جلوگیری-می-کنند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir