به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۱۶:۲۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۱ ساعت ۱۰:۰۳
کد مطلب : ۳۰۴۶۵۸

مواد غذایی که از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کنند

مواد غذایی که از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کنند
گروه علمی: یک محقق روس مواد غذایی را معرفی کرده که می‌توانند از ابتلای به کرونا جلوگیری کنند. مارگاریتا کورولوا یک متخصص تغذیه روس می‌گوید مصرف محصولات حاوی چربی تصفیه نشده گیاهی و حیوانی که حاوی درصد بالایی از مواد مغذی و مواد مفید هستند ممکن است ازبدن در برابر ویروس‌ها محافظت و از انتشار آن‌ها جلوگیری کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود روزانه ۱/۵ تا ۲ قاشق چای‌خوری چربی‌های گیاهی و حیوانی در روز مصرف شود.

کورولوا گفت: خوردن تخم مرغ یا تخم بلدرچین برای صبحانه منبع مهمی از ویتامین‌های A، D و E است که برای تقویت ایمنی کاملا ضروری هستند.همچنین این متخصص تغذیه، خوردن آجیل و دانه‌ها را در طول روز توصیه می‌کنند. او می‌گوید: مهم است که آجیل و دانه‌ها، سرخ نشده یا تحت حرارت قرار نگیرند، زیرا چربی‌های موجود در آن‌ها اکسید می‌شوند.او خوردن ماهی، روغن زیتون، آووکادو و روغن درخت آرگان را نیز توصیه می‌کند.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها