به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۲۸ - ۰۰:۲۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۳۰ ساعت ۰۹:۴۷
کد مطلب : ۳۰۰۶۲۲

ارتباط مصرف میوه و سبزیجات با پیشرفت سرطان

ارتباط مصرف میوه و سبزیجات با پیشرفت سرطان
گروه علمی: یک متخصص تغذیه درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان توضیحاتی داد. ایوان کاراسف، جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان توضیحاتی داد.وی گفت: فقط مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، می‌توان این سطح را دوبرابر کرد که بدین ترتیب دو مورد از ۵ مورد ابتلا به سرطان حذف خواهد شد.
 
وجود اسید فولیک باعث آن می‌شود که با مصرف سبزیجات برگ‌سبز و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد. همچنین نیازی به مصرف زیاد ویتامین نیست.با پیروی از این اقدامات می‌توان این بیماری را درمان و از عود سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری‌های مزمن را کاهش داد.
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها