به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - ۱۱:۲۹
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۶ ساعت ۱۸:۴۲
کد مطلب : ۲۷۲۴۱۸

تازه ترین آمار ابتلا به کرونا در جهان

تازه ترین آمار ابتلا به کرونا در جهان
گروه جامعه: تازه ترین وضعیت شیوع ویروس کرونا (کووید- ۱۹) در سراسر جهان که سازمان جهانی بهداشت آن را به عنوان پدیده‌ای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد.
 
 مبتلایان   فوت شدگان  بهبود یافتگان 
۱۶۳.۲۵۴.۳۲۵ ۳.۳۸۵.۵۲۶ ۱۴۱.۵۹۵.۳۱۳
۳۰کشور دارای بیشترین تعداد مبتلایان
ردیف نام کشور  مبتلایان فوت شدگان  بهبود یافتگان 
۱ آمریکا  ۳۳.۶۹۵.۹۱۶ ۵۹۹.۸۶۳ ۲۷.۰۹۸.۶۲۰
۲ هند ۲۳.۶۸۴.۰۷۷ ۲۷۰.۳۱۹ ۲۰.۷۸۹.۰۳۸
۳ برزیل ۱۵.۵۹۰.۶۱۳ ۴۳۴.۸۵۲ ۱۴.۰۶۲.۳۹۶
۴ فرانسه ۵.۸۶۳.۸۳۹ ۱۰۷.۵۳۵ --
۵ ترکیه ۵.۱۰۶.۸۶۲ ۴۴.۵۳۷ ۴.۹۳۲.۸۳۸
۶ روسیه ۴.۹۴۰.۲۴۵ ۱۱۵.۸۷۱ ۴.۵۵۶.۰۷۳
۷ انگلیس ۴.۴۴۸.۸۵۱ ۱۲۷.۶۷۵ ۴.۲۷۵.۵۰۲
۸ ایتالیا ۴.۱۵۳.۳۷۴ ۱۲۴.۰۶۳ ۳.۶۹۶.۴۸۱
۹ اسپانیا  ۳.۶۰۴.۷۹۹ ۷۹.۳۳۹ ۳.۲۹۷.۳۴۰
۱۰ آلمان ۳.۵۹۵.۸۷۲ ۸۶.۶۶۹ ۳.۲۷۵.۵۰۰
۱۱ آرژانتین ۳.۲۹۰.۹۳۵ ۷۰.۲۵۳ ۲.۹۳۳.۹۴۶
۱۲ کلمبیا ۳.۱۰۳.۳۳۳ ۸۰.۷۸۰ ۲.۹۰۲.۴۶۴
۱۳ لهستان ۲.۸۵۴.۰۷۹ ۷۱.۶۶۴ ۲.۶۰۰.۹۷۴
۱۴ ایران ۲.۷۵۱.۱۶۶ ۷۶.۹۳۶ ۲.۲۲۶.۱۲۲
۱۵ مکزیک ۲.۳۸۰.۶۹۰ ۲۲۰.۳۸۰ ۱.۸۹۹.۷۴۲
۱۶ اوکراین ۲.۱۵۳.۸۶۴ ۴۸.۰۷۵ ۱.۸۵۷.۷۲۴
۱۷ پرو  ۱.۸۷۹.۰۴۹ ۶۵.۶۰۸ ۱.۷۲۰.۶۶۵
۱۸ اندونزی ۱.۷۳۹.۷۵۰ ۴۸.۰۹۳ ۱.۶۰۰.۸۵۷
۱۹ جمهوری چک  ۱.۶۵۲.۸۴۰ ۲۹.۹۰۱ ۱.۵۹۲.۲۶۳
۲۰ آفریقای جنوبی ۱.۶۱۱.۱۴۳ ۵۵.۱۸۳ ۱.۵۲۳.۲۴۳
۲۱ هلند ۱.۵۹۳.۷۲۸ ۱۷.۴۳۶ ---
۲۲ کانادا  ۱.۳۲۳.۶۸۱ ۲۴.۹۰۸ ۱.۲۲۶.۸۷۰
۲۳ شیلی ۱.۲۸۰.۲۵۲ ۲۷.۷۳۴ ۱.۲۱۴.۸۱۷
۲۴ عراق ۱.۱۳۶.۹۱۷ ۱۵.۹۳۰ ۲.۰۳۹.۶۱۶
۲۵ فیلیپین ۱.۱۴۳.۹۶۳ ۱۹.۱۹۱ ۱.۰۶۹.۸۶۸
۲۶ رومانی ۱.۰۷۱.۳۳۴ ۲۹.۴۸۵ ۱.۰۲۳.۸۲۲
۲۷ سوئد ۱.۳۷۰.۱۲۶ ۱۴.۲۷۵ -
۲۸ بلژیک ۱.۰۳۰.۰۷۱ ۲۴.۶۸۶ --
۲۹ پاکستان  ۸۷۷.۱۳۰ ۱۹.۵۴۳ ۷۸۸.۷۶۸
۳۰ پرتغال ۸۴۱.۸۴۸ ۱۷.۰۰۶ ۸۰۲.۶۷۱

اخبار خاص کرونا وپیامدهای آن
 ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

 این در حالی است که دانشمندان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا رد این ویروس را پیش از این تاریخ رسمی گرفته و نتایج پژوهش شان را در نشریه "بیماری‌های عفونی بالینی" منتشر کرده‌اند.این پژوهشگران پس از یازده ماه، با بررسی نتایج قبلی، ۳۹ نفر را در سه ایالت آمریکا شناسایی کرده‌اند که دو هفته قبل از اعلام رسمی چین، در خون شان پادتن کرونا وجود داشته است. اولین مورد کرونا در آمریکا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۰ یعنی سه هفته بعد از اعلام چین شناسایی شد.

 شرکت فایزر آمریکا روز ۱۹ ابان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که این شرکت به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است. شرکت "مادرنا"، که یک شرکت آمریکایی است هم روز دوشنبه ۲۵ آبان ماه ۹۹ اعلام کرد که واکسن تولیدی این شرکت برای کرونا تا حدود ۹۵ درصد موثر بوده و ایمنی ایجاد کرده است.

دانشگاه آکسفورد انگلیس نیز نتایج مرحله آزمایش انسانی واکسن کرونا تولیدی خود را اعلام کرده که براساس آن این واکسن تا ۷۰ درصد باعث جلوگیری از ابتلا به کووید ۱۹می‌شودو در صورت بالا بردن دُوز می‌تواند تا ۹۰ درصد نتیجه‌ بخش باشد.با کشف واکسن کرونا در تعدادی از کشورها، واکسیناسیون در این کشورها آغاز شده است.
واکسیناسیون کرونا در ۱۴ دسامبر ۲۰۲۰ در میان کادر درمانی در آمریکا شروع شد که بیشترین شمار مبتلایان به کرونا را در جهان به خود اختصاص می‌دهد.

گزارش های خبری نشان می‌دهد در حال حاضر در اکثر کشورهای ثروتمند و پیشرفته طرح واکسیناسیون علیه ویروس کرونا آغاز شده است.پیش‌تر سازمان بهداشت جهانی ضمن هشدار در خصوص احتمال بروز شکاف میان کشورهای فقیر و غنی نسبت به در دسترس بودن واکسن کرونا هشدار داده بود.

 واکسن نوترکیب پروتئین اسپایک تزریقی استنشاقی کووید - ۱۹ تولید موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ایران نیز به عنوان دومین واکسن ایرانی کرونا با نام «کوو پارس رازی» به زودی وارد مرحله تست انسانی می‌شود.در همین حال کارشناسان و متخصصان تاکید کرده اند که واکسن‌های کرونا موجب ایمن‌سازی دریافت‌کنندگان واکسن در برابر ویروس می شوند اما نمی‌توانند کووید ۱۹ را ریشه کن‌کنند و مانع شیوع آن شوند؛ بنابراین استفاده از ماسک تا پایان واکسیناسیون ضروری است.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها