به روز شده در ۱۴۰۳/۰۳/۲۸ - ۲۱:۰۹
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۳۰ ساعت ۱۸:۳۲
کد مطلب : ۳۱۱۹۳۰

صبحانه‌هایی که آدم را خوش اخلاق می‌کنند

صبحانه‌هایی که آدم را خوش اخلاق می‌کنند
گروه سلامت: محقق و مدرس طب  ایرانی بر مصرف صبحانه تأکید کرد و گفت: مصرف این وعده غذایی باعث تقویت حافظه و خوش اخلاقی می‌شود و بهتر است با خوراکی‌های مقوی مانند تخم مرغ، شیره انگور، خرما یا عسل صرف شود. حسن اکبری در مورد انواع صبحانه‌های مقوی و سالم از دیدگاه طب سنتی گفت: زمانی که هنگام شام غذاهای چرب آن هم به میزان زیاد مصرف می شود و سپس بدن به خواب می رود،به جز معده تمام اعضای بدن استراحت می‌کنند و در نتیجه هنگام صبح، معده چون مشغول هضم بوده میلی به خوردن صبحانه ندارد.
 
وی درباره اهمیت مصرف صبحانه گفت: مصرف صبحانه باعث تقویت دید چشم و کاهش ریزش مو می شود و فرد احساس شادابی کرده، وزن بدنش به صورت متعادل می‌ماند و دچار چاقی نمی‌شود.این متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی لیستی از انواع صبحانه‌های مقوی و سالم را چنین اعلام کرد:
1- ارده، دو تا سه قاشق غذا خوری + روغن زرد یا کره محلی، یک قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری
2- تخم مرغ آب پز، یک عدد + کره محلی یا روغن زرد، یک قاشق غذا خوری
3- خامه یا سرشیر محلی، دو تا سه قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری
4- حلیم بوقلمون یا گوسفند
5- کله پاچه
6- خاگینه با نان سنگگ
7- حلوا ارده + کره محلی گاو
8- حلوا ارده + روغن حیوانی + شیره انگور
9- املت با روغن حیوانی و فلفل سیاه و زرد چوبه
10- آش شیرازی
11- آش یزدی
12- عدسی با گلپر
13- نیمرو با تخم مرغ محلی + روغن حیوانی
برچسب ها: صبحانه
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها