به روز شده در ۱۴۰۳/۰۳/۲۷ - ۱۴:۳۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۸ ساعت ۰۹:۴۲
کد مطلب : ۳۶۸۳۱۱

خوراکی فصل سرد سال برای مراقبت از کبد

خوراکی فصل سرد سال برای مراقبت از کبد
گروه سلامت: در دوران باستان از چغندر برای تصفیه‌ی خون و درمان و بهبود افرادی که دوره‌ی نقاهت را سپری می‌کردند و آسیب‌پذیر بودند استفاده می‌شد. چغندر حاوی پتاسیم بوده و برای تنظیم فشارخونئ  فوق‌العاده است. این سبزی باعث کاهش کلسترول بد خون(LDL) می‌شود. میزان بالای فیبر، منیزیم ، فسفر،اسید فولیک  و ویتامین‌های A،B و C این سبزی را به یک گنجینه‌ی کم نظیر تبدیل کرده است. بنابراین توصیه می‌شود برای تصفیه‌ی خون و برطرف کردن مواد سمی از مصرف چغندر غافل نشوید.
 
مصرف چغندر برای مراقبت بیشتر از کبد
چغندر سرشار از بتاکاروتن، کاراتنوئیدها و فلاوونوئیدها است که همگی آنتی‌اکسیدان‌های قوی محسوب می‌شوند. به طور کلی سبزی‌جات و میوه‌های رنگی بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان‌ها را دار می‌باشند. هر ماده‌ی غذایی حاوی این ترکیبات مغذی برای تصفیه و تمیزی کبد مؤثر بوده و بخصوص برای افرادی که از کبد چرب رنج می‌برند مفید است. مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها باعث کاهش چشمگیر میزان چربی کبد و التهاب آن می‌شود. این بهبودی ویژه مربوط به وجود نوعی از آنتی‌اکسیدان ها به نام «بتالائین» است که قدرت زیادی داشته و برای پیشگیری از پیری بسیار مؤثر است. برای جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدان‌ها حتماً به چغندر اعتماد کنید چون سرشار از این ترکیبات مغذی است.
مرجع : بهداشت نیوز
برچسب ها: چغندر
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها