به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - ۲۲:۰۹
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۲۸ ساعت ۱۱:۳۵
کد مطلب : ۳۹۸۲۳۸

راه و روش‌درست فریز‌کردن مواد‌غذایی/اینفوگرافیک

راه و روش‌درست فریز‌کردن مواد‌غذایی/اینفوگرافیک
گروه سلامت:انجماد روشی موثر برای ماندگاری بیشتر اقلام فاسد شدنی است. فرآیند انجماد از رشد باکتری‌ها، مخمرها و کپک‌هایی که باعث فساد مواد غذایی و مسمومیت غذایی می‌شوند، جلوگیری می‌کند، اما انجماد آن‌ها را از بین نمی‌برد. بنابراین مهم است که یکسری نکات را برای یخ زدن ایمن و محافظت از کیفیت مواد غذایی خود دنبال کنید.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها