گروه جامعه: کنترل مصرف "نمک" یکی از عوامل مهم در کنترل فشارخون است و از آنجایی که نان قوت غالب ایرانیان است، کاهش میزان نمک مصرفی در پخت نان همواره از دغدغههای جدی وزارت بهداشت به منظور جلوگیری از بروز فشارخون و بیماریهای مرتبط با آن، بوده است.
دکتر علیرضا رئیسی_معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر مشکل اصلی ما در وزرات بهداشت برای کنترل میزان نمک نان، در حوزه نانواییهای سنتی است.وی با اشاره به اینکه کنترل نمک نان صنعتی بسیار راحتتر است، افزود: در نانواییهای سنتی به بهانه عملآوری بهتر نان، علاوه بر نمک موجود در خمیر نان، اقدام به اضافه کردن نمک بیشتر میشود که این موضوع از دیرباز دغدغه جدی ما بوده و همواره تذکرات جدی به نانوایان دادهایم.رئیسی ادامه داد: یکی از توصیههای جدی ما اهمیت به کیفیت آرد و گندم است. به همین منظور باید به سمت تهیه و تولید نان صنعتی گام برداریم.وی در پایان با بیان اینکه نسبت به دو سال قبل میزان نمک مصرفی نانواییهای سنتی کاهش یافته است، گفت: این میزان نسبت به دو سال گذشته حدود دو گرم کمتر شده است، اما همچنان نیاز به پیگیری جدی در این زمینه داریم.