به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ - ۱۶:۵۷
 
۹۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۱۱/۱۸ ساعت ۱۵:۰۶
کد مطلب : ۳۱۲۱۲
اين اشتباه اولین بار نبود امیدوارم آخرین بار باشد

روايت معاون پارلماني از تاخیر در گفتگوي زنده

گروه سياسي: معاون تقنینی معاون پارلمانی رییس‌جمهور درباره به تاخیر انداختن گفتگوی تلویزیونی رییس‌جمهوری با مردم، اظهار کرد: نمی‌توان گفت این نخستین اشتباه صدا و سیما بود اما امیدوارم آخرین اشتباه این سازمان باشد.
روايت معاون پارلماني از تاخیر در گفتگوي زنده
«محمدرضا خباز» در گفت وگو با ایرنا، ادامه داد: در جمهوری اسلامی ایران رییس‌جمهور دومین شخصیت نظام و از طرفی نخستین شخصیت اجرایی کشور است؛ طبیعی است که وقتی رییس‌جمهوری مي‌خواهد گزارشی به مردم بدهد، باید امکانات فراهم شود. نماینده دوره‌های چهارم، پنجم، ششم و هشتم مجلس ادامه داد: امکانات این کشور به عنوان امانت در اختیار مسوولان است و این امانت را باید همه حفظ کنند تا برآیند و نتیجه این هماهنگی‌ها، کارآمدی نظام باشد.

خباز اظهار داشت: به نظر من، صدا و سیما جزو اموال مردم است و ملک شخصی کسی نیست؛ اگر مال شخصی کسی بود مي‌توانست بگوید اختیارش با من است. به گفته وی، انتظار مي‌رفت بعد از این که بارها از صدا و سیما اعلام شد، گفت و گوی رییس‌جمهور بعد از اخبار ساعت ۲۱ آغاز مي‌شود و چهارشنبه شب میلیون‌ها نفر در کشور پای گیرنده‌هاي تلویزیونی خود بودند تا سخنان رییس‌جمهوری را بشنوند، صدا و سیما با کمال تاسف به یک بهانه واهی، گفت و گو را حدود یک ساعت و نیم به تاخیر انداخت و این کار درست نبود.

خباز افزود: به تاخیر انداختن این گفت و گو به دلیل بلند بودن شب‌هاي زمستان باعث شد که عده زیادی با ناراحتی از این که نتوانستند گفت و گو را مشاهده کنند بخوابند و عده‌اي هم که نشستند و گوش دادند صبح خستگی بیدار ماندن تا دیروقت در تنشان ماند؛ اما مهم تر از همه اینها این که دشمنان از این حرکت ناهماهنگ صدا و سیما خوشحال شدند.

وی تصریح کرد: ما نباید کاری کنیم که باعث خوشحالی دشمنان و رنجش دوستانمان شود، آن هم روی بحث‌هاي بسیار کم ارزش و موضوعاتی که در گذشته هم اتفاق مي‌افتاده است. خباز گفت: این موضوع تنها مختص به چهارشنبه شب نبود و جلسه قبل گفت و گوی تلویزیونی رییس‌جمهوری هم ترکیب مجری‌ها مشکل داشت؛ سوال اینجاست که چرا و چه اتفاقی افتاده که در لحظه آخر سازمان صدا و سیما پافشاری مي‌کند که این مجری‌ها نباشند و ما مجری را خودمان باید تعیین کنیم؟ در حالی که نهاد ریاست‌جمهوری با آنها هماهنگ کرده بود و این هماهنگی باعث شده بود که آنها آمادگی ذهنی داشته باشند.

معاون تقنینی معاون پارلمانی رییس‌جمهوری افزود: به نظر من پافشاری رییس سازمان صدا و سیما بر انتخاب مجری‌ها و بعد از آن مکاتبه با هیات نظارت بر صدا و سیما کار نپخته‌اي بود. وی با اشاره به این که تاخیر در گفت و گوی تلویزیونی رییس‌جمهوری با مردم منجر به ناراحتی بسیاری از مردم شده است، گفت: نمي‌دانم چرا عده‌اي از این که مردم خوشحال باشند، ناراحتند و چرا از این جو آرامشی که در کشور ایجاد شده است عده‌اي خوشحال نیستد و اصرار دارند که موفقیت‌هاي کشور را وارونه جلو دهند.

وی افزود چرا عده‌اي اصرار دارند که موفقیت‌هاي دیپلماسی کشور را – که از آن مي‌توانیم زمینه‌هاي موفقیت‌هاي بعدی را فراهم کنیم – برعکس جلوه دهند؟ خباز در بخش دیگری از سخنان خود افزود: من هر چه با خود فکر مي‌کنم نمي‌دانم که چرا این اتفاق‌ها رخ مي‌دهد؛ اگر برخی هنوز به امید انتخابات هستند که باید بدانند انتخابات تمام شده و اکنون بیش از پنج ماه از سر کار آمدن دولت تدبیر و امید مي‌گذرد. این رفتارها به نظر من رفتارهای شایسته‌اي نیست و نباید به این رفتارها دامن بزنند؛ سوالم از آقایان این است که از این حرکت چهارشنبه شب – که عده‌اي از مردم از شنیدن رییس‌جمهوری محروم شدند و شبکه‌هاي بیگانگان قهقهه مستانه سر دادند – چه چیزی دست علاقه مندان به کشور را گرفت؟

وی تاکید کرد: هر کاری که انجام مي‌دهیم باید بحث هزینه و فایده آن را هم در نظر داشته باشیم؛ وقتی این گفت و گو را به تاخیر مي‌اندازید، فکر نمي‌کنید که انسجام فکری رییس‌جمهوری برای ارایه گزارش به هم مي‌خورد؟ مگر شما از این که رییس‌جمهوری بتواند یک گزارش جامع و کامل به مردم بدهد خوشحال نمي‌شوید؟ اگر خوشحال هستید پس کمک کنید و اگر از این که رییس‌جمهور توانسته است موفیقت‌هاي ارزشمند را بدست بیاورند ناراحتید، بهتر است که اعلام کنید و با این چوب لای چرخ گذاشتن‌ها و حرکت‌هاي کودکانه روز به روز مشکلات افزایش پیدا خواهد کرد. خباز در پایان گفت و گوی خود افزود: نمي‌توان گفت این نخستین اشتباه صدا و سیما بود اما امیدوارم آخرین اشتباه این سازمان باشد.