به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۳:۱۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۱۲/۰۶ ساعت ۱۰:۳۱
کد مطلب : ۳۳۵۲۵

چرا به مصرف ماهی نیاز داریم؟

گروه سلامت: نتایج بررسی های دانشمندان دانشگاه ساوت همپتون نشان داده، افرادی که دست کم یک کیلو گرم ماهی در هفته می خورند - عمدتا کنسرو ماهی تن - 40 درصد کمتر از اشخاصی که چنین نمی کنند در معرض حمله قلبی قرار دارند.
چرا به مصرف ماهی نیاز داریم؟
روغن درون کنسرو ماهی تن حاوی یک چهارم اسیدهای چرب امگا 3 ماهی است. هرگز آن را دور نریزید.
توصیه های مفید درباره مصرف ماهی
1- کنسرو ماهی تن فوق العاده است. همچنین می توانید از کنسرو ماهی ساردین نیز استفاده کنید. ماهی ساردین سرشار از کلسیم است و به افزایش تراکم استخوان های بدن تان کمک می کند.
2- سعی کنید ماهی تازه مصرف کنید. هنگام خرید ماهی به بوی آن، براق بودن پوستش و ... توجه کنید.
3- بهترین روش طبخ ماهی، گریل و کباب کردن است. فیله ماهی مزه دار شده را درون آلومینیوم فویل بپیچید و پس از 30 دقیقه از مزه بی نظیرش لذت ببرید.
4- میگو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و حاوی مقادیر اندکی چربی های اشباع است. بهتر است این آبزی را سرخ کرده به همراه سالاد و مقدار اندکی نان بخورید.
مرجع : باشگاه خبرنگاران