گروه علمی: یکی از عناصر مغذی که تمامی موجودات زنده به آن نیاز دارند، کلسیم است.کلسیم یک ماده مغذی است که همه موجودات زنده از جمله انسان به آن احتیاج دارند. این ماده فراوانترین ماده معدنی در بدن است و برای سلامت استخوانها حیاتی است.
بدن انسان برای ساخت و حفظ استحکام استخوان به کلسیم نیاز ...
گروه علمی: نانو فناوری با کمک قابلیتهایی که به مواد میبخشد، در حوزه پزشکی کاربردهای گستردهای یافته و بافتهای سخت بدن مانند دندان و استخوان را مستحکم میکند.یکی از چالشهای حوزه پزشکی، ارائه راهکار درمانی مناسب شکنندگی و استحکام اندک اندامهای سخت بدن انسان از جمله ...
گروه علمی: کلسیم از جمله موادی است که بدن انسان به آن نیاز جدی دارد؛ اما میزان کلسیم بدن باید چقدر باشد؟ این عدد برای افراد مختلف، متفاوت است. مثلا میزان کلسیم مورد نیاز بدن برای پسران و دختران با هم متفاوت است یا نیاز مادران به کلسیم در دوران شیردهی افزایش مییابد. در این اینفوگرافیک با میزان ...
گروه علمی: با شناسایی علائم کمبود کلسیم و درمان به موقع آن به راحتی میتوانید از بروز عوارض بعدی جلوگیری کنید.کلسیم، فراوانترین ماده معدنی موجود در بدن انسان، نقش پراهمیتی در سلامت استخوانها و محافظت از بدن در برابر پوکی استخوان دارد. به علاوه، این ماده معدنی به عنوان یک پیام...
گروه علمی: وقتی از کلسیم صحبت میکنیم، همه یاد استخوانها و پوکی آنها میافتند. اینکه کلسیم ماده ضروری و لازم برای سلامت استخوانها میباشد، درست است؛ اما تأثیر آن فقط به همین موضوع مربوط نمیشود و مشکلات دیگری را نیز به همراه دارد.در این مطلب میخواهیم به جنبه...
گروه علمی: کلسیم فراوانترین مادهٔ مغذی در بدن است که به استحکام استخوانها و دندانها کمک میکند و در تنظیم عملکرد ماهیچهها از جمله ماهیچه قلب نقش دارد.پوکی استخوان در بزرگسالان و راشیتیسم در کودکان از عوارض کمبود کلسیم است و شکستگی های ستون فقرات، مچ دست و مفصل ...
گروه علمی: یک فنجان اسفناج پخته می تواند 740 درصد از ارزش روزانه برای ویتامین K را تامین کند که این ماده غذایی را به بهترین انتخاب برای دریافت این ویتامین تبدیل می کند. ویتامین K از جمله ویتامین های محلول در چربی است و شاید یکی از مهمترین مواد مغذی برای لخته شدن خون باشد.به گفته موسسه ملی سلامت ...
گروه علمی: برای جذب بهتر کلسیم باید مقادیر کافی ویتامین D را نیز مصرف کنیم که برای جذب کلسیم ضروری است. این ویتامین را میتوان از طریق نور خورشید بدست آورد.بسیاری از مردم از کمبود کلسیم رنج میبرند و سعی میکنند غذاهای غنی شده از کلسیم را بخورند. با این حال ممکن ...
گروه علمی: محققان میگویند دوغ یکی از بهترین منابع کلسیم، فسفر و ویتامین D است. دوغ یکی از نوشیدنیهای تخمیری دلچسب است که از محصولات جانبی در فرآیند تولید کره حاصل میشود. دوغهای مدرن امروزی را با افزودن باکتریهای مفید تولید میکنند.یک لیوان دوغ (معادل ۲۴۵ میلی لیتر) ...
گروه علمی: کلسیم نقش مهمی در سلامت استخوان ها بازی می کند و از سرطان و پوکی استخوان پیشگیری می نماید و ضربان قلب و سیگنال های عصبی را تنظیم می کند. برخلاف اعتقاد بسیاری از افراد تنها محصولات لبنی سرشار از کلسیم نیستند بلکه خوشبختانه مواد غذایی دیگری وجود دارند که حتی کلسیم بسیار بیشتری در مقایسه ...
گروه علمی: امروزه کمبود "کلسیم" و عوارض بعدی آن در قالب بروز بیماریهای مختلف، در جوامع مختلف شیوعی گسترده دارد و بسیاری از مردم بدون توجه به رژیم غذایی روزانه خود برای رفع کمبود کلسیم به مصرف قرصها و مکملهای کلسیم روی آوردهاند غافل از اینکه مصرف خودسرانه این قرص...
گروه علمی: بدن همه افراد به دریافت میزان مشخصی پروتئین و کلسیم در طول زندگی احتیاج دارد. یکی از راه های طبیعی برای دریافت این مواد معدنی، مصرف شیر و لبنیات است.برخی از افراد به دلیل سرد بودن طبع و مزاج شیر تمایلی به مصرف آن ندارند، در چنین شرایطی به افراد مصرف روزانه کشکهای کم نمک توصیه می...
گروه علمی: پیروان رژیمهای گیاهی وگان و افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز نمیتوانند شیر و لبنیاتی که منابع اصلی کلسیم هستند، مصرف کنند و شاید با منابع غذایی غیر لبنیاتی کلسیم نیز آشنایی نداشته باشند در این مطلب برخی منابع غیر لبنیاتی کلسیم را معرفی میکنیم.رژیم غذایی وگان یکی از مواردی ...
گروه علمی: محققان دریافتند که انفجارهای نادر ستارهای، باعث ایجاد نیمی از کلسیم کیهان شدهاند.به گزارش ایسنا، تحقیقات جدید نشان میدهد که انفجارهای ستارهای، نیمی از کلسیم جهان را تولید کرده است که شامل کلسیم موجود در استخوانها و دندانهای ما میشود.انفجارهای منحصر ...
گروه سلامت: کلسیم برای سلامتی استخوان، ناخنها و دندانها نقش مهمی ایفا میکند. همچنین در سلامتی قلب، عملکرد عضلات و سیگنالهای عصبی نقش مهمی دارد. مقدار روزانه مصرف کلسیم برای بیشتر بزرگسالان ۱۰۰۰ میلی گرم است. اگرچه در زنان بالای ۵۰ سال و همه افراد بالای ۷۰ سال ۱۲۰۰ میلی گرم است. این در حالی است ...
گروه علمی: رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر لزوم توجه به تغذیه افراد در دو دهه اول زندگی، بر ضرورت ارایه آموزشهای لازم درباره دریافت موادغذایی که در تراکم و استحکام استخوان نقش دارند تاکید کرد.