به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ - ۱۰:۱۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۲۵ ساعت ۰۹:۱۶
کد مطلب : ۲۴۶۲۳۰

آشنایی با خواص درمانی گشنیز خشک

آشنایی با خواص درمانی گشنیز خشک
گروه علمی: گشنیز یکی از مهم ترین ادویه‌هایی است که در مطبخ‌های بین‌المللی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ زیرا حاوی بسیاری از ویتامین‌هاست که باعث بهبود هضم غذا و مقابله با سرطان‌های مختلف می‌شود.بنابراین توصیه می‌شود که از آن در اکثر غذا‌ها استفاده کنید و از فواید آن بهره‌مند شوید. گشنیز همچنین می‌تواند مشکلات پوست و مو که بسیاری از افراد را آزار می‌دهد، برطرف کند.در این زمینه، متخصصان تغذیه مهمترین مزایا و فواید گشنیز خشک که افزودن آن به رژیم غذایی ضروری است را برشمرده اند:
۱- با تحریک فرآیند‌های هضم و جذب و مبارزه با درد معده، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد.
۲- نقش مهمی در محافظت از پوست در برابر پیری دارد؛ زیرا به زیبائی پوست می‌افزاید و باید به رژیم غذائی اضافه شود.
۳- حاوی ویتامین‌های بسیاری اعم از ویتامین «C» است که به درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا و آبریزش کمک می‌کند.
۴- بیش از سایر ادویه‌ها به محافظت از بدن در برابر سلول‌ های سرطانی و محدود کردن گسترش آن‌ها در قسمت‌های مختلف بدن انسان کمک می‌کند.
۵- عملکرد کبد را بهبود می‌بخشد و سموم را از بدن دفع می‌کند.
۶- برای درمان دیابت مفید است؛ زیرا سطح طبیعی قند در خون انسان را تنظیم می‌کند.
۷- بیماری‌های مختلف را دفع، گسترش آن‌ها را محدود و بدن را در برابر بیماری‌هایی مانند مسمومیت غذایی، وبا و سایر موارد محافظت می‌کند.
۸- به علت اینکه حاوی مقادیر زیادی آهن است، در درمان موارد کم خونی بسیار مؤثر است.
۹- تقویت بینایی و معالجه عفونت، خارش و قرمزی چشم یکی دیگر از فواید گشنیز است.
۱۰- در درمان بیماری‌های پوستی مانند: اگزما، عفونت، لکه‌ها و خارش آن نقش دارد.
۱۱- حاوی ویتامین‌های بسیاری است که در از بین بردن جوش و آکنه مؤثر است.
۱۲- مشکلات پوست سر، شوره، ریزش، آسیب و شکستگی مو را درمان می‌کند و با مصرف آن از مو‌های براق، قوی، سالم و ضخیم لذت خواهید برد.

روش آماده کرن نوشیدنی گشنیز
گشنیز خشک را به مدت یک شب کامل در آب خیسانده و از دانه‌ها و ناخالصی‌ها صاف کنید؛ سپس روزانه یک فنجان از آن را با معده خالی میل کنید تا از مزایای بسیار آن بهره‌مند شوید.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها