به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ - ۰۰:۰۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۹ ساعت ۱۱:۰۹
کد مطلب : ۳۹۶۳۰۸

گیاهی که فقط در بهار می روید

غاریاغی
گیاهی که فقط در بهار می روید
گروه سلامت: سبزی غاریاغی اغلب در کنار نهرها رشد می کند و در این فصل با سبزی های دیگر با نام سبزی کوهی مخلوط به فروش می‌رسد. این سبزی بسیار معطر است و طعم دلپذیری دارد و در تهیه انواع سوپ، آش، کوکو و سبزی پلو به کار می رود. غازیاغی، شیر مادران شیرده را زیاد، خون را تصفیه و ترشحات غدد داخلی را تنظیم می کند و برای درمان بیماری های پوستی موثر است. این سبزی، گرمی و حرارت بدن را بالا می برد و انرژی زاست، بی اشتهایی را رفع می کند و برای آرامش اعصاب مفید است.
 
یک محقق طب سنتی گفت: بیماری برص (لکه‌های سفید پوستی) ظاهراً درمان ندارد, اما یکی از خواص غازیاغی درمان برص است و به‌شیوه‌های مختلفی می‌توان برای درمان این بیماری از غازیاغی استفاده کرد.یوسف اصغری درباره غازیاغی اظهار داشت: مزاج گیاه غازیاغی گرم است.
 
به‌گفته وی این گیاه دارای هورمون‌های گیاهی است و ترشحات داخلی را تنظیم می‌کند، شیرافزای خوبی است ولی زنان باردار نباید از آن استفاده کنند, چون می‌تواند موجب سقط جنین شود, لذا در هنگام زایمان , مصرف ریشه آن, موجب تسهیل در وضع حمل و کاهش درد و خروج سریع نوزاد می‌شود.این محقق طب سنتی افزود: بیماری برص (لکه‌های سفید پوستی) ظاهراً درمان ندارد, اما یکی از خواص غازیاغی, درمان برص است، به‌شیوه‌های مختلفی می‌توان برای درمان این بیماری از غازیاغی استفاده کرد.
 
 یکی از روش‌های مصرف غاریاغی برای درمان برص:
 اصغری گفت: شخص مبتلا به برص, اول باید روده‌ها و معده خود را با تنقیه یا مسهل, پاکسازی کند, سپس به‌مدت پانزده روز متوالی, هر روز مخلوط 10 گرم بذر غازیاغی و مقداری عسل را میل کند. بهتر است در تابستان و روزهای گرم این معالجه را انجام دهید, بعد از مصرف این ترکیب, قسمت‌های مبتلای پوست  را  در معرض نور خورشید قرار دهید تا عرق کند. توجه کنید که نباید آب بنوشید. به‌جای نور خورشید از حمام سونا نیز می‌توان استفاده کرد.
 
وی بیان داشت: جویدن برگ‌ها و ساقه غازیاغی تازه, برای جلوگیری از فساد لثه مفید است. غازیاغی تصفیه کننده و رقیق کننده خون و ادرار‌آور است.این محقق طب سنتی اضافه کرد: برای تسکین درد مفاصل, خشک‌شده برگ و ریشه غازیاغی را خوب آسیاب کنید و با مقداری آب بجوشانید تا کمی غلیظ شود, آن را در ظرف شیشه‌ای نگهداری کنید و هر روز به‌روی مفاصل بمالید.اصغری افزود: برای بهبود زخم و جای زخم, بذر غازیاغی را بکوبید و روی موضع قرار دهید (ضماد کنید) همچنین بادشکن, ضدعفونی کننده, پاک کننده کلیه و مثانه است.
مرجع : صدآنلاین
برچسب ها: گیاه دارویی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها