به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - ۲۳:۰۸
 
۲
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۳/۱۱ ساعت ۱۷:۰۵
کد مطلب : ۴۳۸۴۰

فالوده شيرازي ثبت ملي شد

گروه جامعه: با تشکیل جلسه کمیته ملی استاندارد ، استانداردهای فالوده شیراز تصویب شد و این محصول به ثبت ملی رسید.
فالوده شيرازي ثبت ملي شد
رهنما مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی فارس امروز گفت : علت تدوین و تصویب استاندارد فالوده در فارس این بود که ریشه تهیه آن در این استان بوده است. سازمان استاندارد ملی ایران به عنوان تنها مرجع رسمی تعیین ، تدوین و نشر استانداردهای ملی در کشور است که استانداردهای مختلفی را در حوزه های متفاوت با کمک کارشناسان آن سازمان، صاحب نظران مراکز و موسسات علمی ، پژوهشی ، تولیدی و اقتصادی تهیه و تصویب می کند. فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر و گلاب تهیه می‌شود. فالوده شیراز ، یزد وکرمان معروف است. فالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو مصرف می‌کنند.
مرجع : واحد مرکزي خبر