گروه علم و فناوری: "ویلیام(بیل) آندرس" که یکی از سه فضانورد ماموریت "آپولو 8" بوده است، اخیرا در یک مصاحبه، برنامههای ناسا برای فرستادن انسان به مریخ را مورد انتقاد قرار داده و گفته است که همواره طرفدار ماموریتهای بدون سرنشین بوده است، چرا که آنها ارزانتر هستند.
گروه علم و فناوری: "مارینر-۹ "را میتوان یکی از موفقترین کاوشگران مریخ دانست؛ کاوشگری که توانست طی ۹۰ روز گردش در مدار مریخ از ۷۰ درصد این سیاره عکسبرداری کرده و به زمین بفرستد، تصاویری که از جمله آنها میتوان به تصویر جالبی از آتشفشان غول پیکر "نیکس المپیا" اشاره کرد.
گروه علم و فناوری: براساس نتایج مطالعه جدیدی که به سفارش ناسا انجام شده، انسان با فناوری فعلی نمیتواند بدون نیاز به لباس فضایی و سکونتگاههای با فشار بالا، بر روی مریخ ساکن شود. به عبارتی، قابل سکونت کردن کره مریخ با استفاده از فناوری کنونی، امکانپذیر نیست
گروه علم و فناوری: محققان باکتریهایی روی مریخ پیدا کردند که نسبت به مواد شیمیایی درخشان مقاوم هستند. این اکتشاف بشر را یک قدم به پیدا کردن حیات در مریخ نزدیکتر کرده است.
گروه علم و فناوری: یک فضاپیمای ناسا حین بازدید مجدد از اماکن مریخ که بیش از یک دهه قبل تصاویر آنها را ثبت کرده بود، تغییرات خیره کنندهای در یک منطقه از مریخ به ثبت رسانده که حجم عظیمی از یخ عامل آن بوده است.
گروه علم و فناوری: محققان دریافتهاند گونهای از باکتریهای سازگار با محیط کمنور میتوانند به سیاره سرخ فرستاده شوند تا برای سکونت احتمالی انسان، اکسیژن تولید کنند.
گروه علمی: بررسی ها نشان می دهد انسان در صورت استقرار بر روی کره مریخ و با ساختار فعلی دی ان ای های خود توان زاد و ولد را ندارد و لذا دستکاری دی ان ای های نوع بشر بدین منظور ضروری است.
گروه علمي: ناسا کاوشگری تازه به نام "اینسایت" را راهی سیاره مریخ کرده است. محققان امید دارند که این فضاپیما بتواند با یافتههای جدید خود سویههایی نوین از چگونگی پیدایش زمین را روشن سازد.
گروه علمی: محققان " دانشگاه و مرکز تحقیقاتی واخِنینگِن" یک نقشه 3 بعدی اولیه را طراحی کردهاند که مناطق مناسب برای زندگی انسان در سیاره مریخ را نشان میدهد.
گروه علم و فناوری: سازمان فضایی اروپا، چتر نجات غولپیکر خود را که قرار است در ماموریتهای مریخ و برای جلوگیری از سقوط تجهیزات استفاده شود، آزمایش کرد.