به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ - ۱۰:۴۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ ساعت ۱۷:۰۱
کد مطلب : ۲۶۱۸۳۴

غذاهای محلی شب چهارشنبه‌سوری

غذاهای محلی شب چهارشنبه‌سوری
گروه فرهنگی: چهارشنبه‌سوری یکی از قدیمی‌ترین جشن‌های ایران باستان است که البته امسال هم مانند سال قبل، با توجه به شیوع بیماری کرونا، به نظر می‌رسد این مراسم در منزل و در حد یک دورهمی خانوادگی محدود برگزار شود.اصلا تا پیش از این‌که در سال‌های اخیر چهارشنبه سوری تبدیل به نبرد فشفشه و ترقه‌بازی شود مراسمی بود که در آن تمام اعضای خانواده و دوستان دور هم جمع می‌شدند، خوراکی‌های مخصوص چهارشنبه سوری را می‌خوردند و از روی آتش می‌پریدند.نام‌های دیگر چهارشنبه سوری در مناطق مختلف ایران عبارتند از: گول چارشَمبه (اردبیل) گولی-گولی چارشمبه (گیلان)، کوله چوارشمبه (کردستان)، چوارشمبه-کولی (غروه)، و چارشمبه-سُرخی (اصفهان).
در هر شهر مراسم و آداب چهارشنبه سوری خاص آن شهر است و در کنار آن هم غذا‌های مختلفی برای دورهمی این شب باستانی تهیه می‌شود.اگر شما هم دوست دارید بدانید که لیست غذای چهارشنبه سوری شامل چه غذا‌هایی است این مقاله را بخوانید. ما در این مطلب یک لیست از غذا‌های شام شب چهارشنبه سوری در شهر‌های مختلف ایران را برای شما آماده کرده‌ایم که برای این شب تهیه کنید. 
انواع سبزی پلو با ماهی
آش ابودردا، اصلی‌ترین غذای شب چهارشنبه سوری
آش رشته، غذای محبوب و مناسبتی ایرانی‌ها
رشته پلو، یک غذای مجلسی و پرطرفدار چهارشنبه سوری
مرصع پلو یا جواهر پلوی رنگارنگ برای شب چهارشنبه سوری
شیر برنج ساده و مجلسی با عطر و طعم فوق العاده
خورش شش انداز، به عنوان غذای شب چهارشنبه سوری در زنجان و گیلان
ترشه تره شمالی ها، غذای محبوب چهاشنبه سوری
برچسب ها: چهارشنبه سوری
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها