به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ - ۱۱:۱۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۵ ساعت ۱۵:۲۷
کد مطلب : ۳۰۳۵۵۳

اقدام سنای آمریکا علیه برنامه پهپادی ترکیه

اقدام  سنای آمریکا علیه برنامه پهپادی ترکیه
گروه بین الملل: رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا متممی را ارائه کرد که در آن فروش قطعات برای برنامه پهپادی ترکیه محدود و رهگیری می‌شود. این لایحه متممی برای بودجه دفاعی سالانه به کنگره است که دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را ملزم می‌کند تا گزارشی درباره صادارت پهپاد ترکیه که در ۲۰۱۸ آغاز شد، منتشر کرده و اینکه هرکدام از این پهپادها شامل قطعات ساخت آمریکا هستند یا خیر.این متمم همچنین دولت را به ارزیابی این مساله ملزم می‌کند که آیا صادرات پهپاد ترکیه نقض قانون کنترل صادارت تسلیحات آمریکا یا قوانین دیگر است یا خیر. قانون کنترل صادرات تسلیحات مستلزم آن است که هر سلاحی که ایالات متحده به دولت‌های خارجی می‌دهد یا در این مورد قطعات یک سلاح، فقط برای دفاع مشروع از خود استفاده شود.
باب منندز، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: فروش پهپادهای ترکیه خطرناک، بی‌ثبات‌کننده و تهدیدی علیه صلح و حقوق بشر است. آمریکا نباید قطعاتی در این پهپادها داشته باشد و این متمم به رسمیت شناختن این مساله است که ما باید از گنجاندن قطعات آمریکایی در این تسلیحات ساخت ترکیه جلوگیری کنیم.
این سناتور آمریکایی همچنین یک متمم دیگر را هم ارائه کرد، مبنی بر اینکه به معافیت استفاده شده برای ادامه کمک به دولت جمهوری آذربایجان که در سال گذشته میلادی با ارمنستان در منطقه مورد مناقشه قره‌باغ درگیر شد، پایان می‌دهد.باب منندز همچنین افزود: از آنجایی که دولت باکو با حمایت ترکیه به انتخاب روش خشونت به جای روند صلح‌آمیز و مذاکراتی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان ادامه می‌دهد، زمان آن است که دولت کنونی آمریکا و همه دولت‌های آینده این نوع کمک‌ها را به دولت باکو متوقف کنند و به بند ۹۰۷ قانون حمایت از آزادی به طور کامل احترام بگذارند.
در جریان درگیری‌های قره‌باغ، دولت ترکیه دست‌کم شش پهپاد مسلح را به باکو اعزام کرد.
در ماه اوت سال جاری میلادی، گروهی از اعضای دموکرات و جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در نامه‌ای به آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه خواستار تعلیق ارسال فناوری پهپادی به ترکیه و برگزاری جلسه استماع در مورد گسترش هواپیماهای بدون سرنشین آنکارا شدند. این متمم ارائه شده از سوی باب منندز در میانه درخواست ترکیه برای خرید یک سری از جنگنده‌های اف-۱۶ ساخت آمریکا شده است.



 
برچسب ها: آمریکا
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها