به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۱۱:۲۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ ساعت ۱۰:۳۴
کد مطلب : ۳۸۲۹۶۶

قهوه‌ریسک‌آسیب‌کبدی‌را در دیابتی‌ها‌کاهش می‌دهد

قهوه‌ریسک‌آسیب‌کبدی‌را در دیابتی‌ها‌کاهش می‌دهد
گروه علمی:نتایج یک مطالعه نشان داد که بین مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن کبدی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ارتباط وجود دارد. کارشناسان هشدار می‌دهند "اپیدمی دوگانه چاقی و دیابت نوع ۲" یک چالش فوری بهداشت عمومی است.تحقیقات جدید نشان می‌دهد که قهوه ممکن است به محافظت در برابر بیماری کبد چرب غیرالکلی در میان افراد مبتلا به چاقی و دیابت نوع ۲ کمک کند.
 
در این مطالعه، ارتباط مصرف کافئین با کاهش فیبروز کبدی در بیماری کبد چرب و سایر بیماری‌های مزمن مرتبط با کبد مشخص شد.دانشمندان پرتغالی دریافتند که کافئین و پلی فنول های موجود در قهوه ممکن است به کاهش شدت بیماری کبد چرب غیرالکلی در افراد مبتلا به چاقی و دیابت نوع ۲ کمک کند.

آنها معتقدند که کافئین، پلی فنول ها و سایر ترکیبات قهوه ممکن است با استرس اکسایشی در کبد مقابله کنند.
«جان گریفیث جونز»، محقق ارشد در مرکز علوم اعصاب و زیست شناسی سلولی در دانشگاه کویمبرا پرتغال، می‌گوید: «عوامل خطر برای کبد چرب و دیابت نوع۲ بسیار متجانس هستند و شامل چاقی، هیپرتری گلیسیریدمی، مقاومت به انسولین و التهاب کبد و بافت چربی است.»
 
تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی در سراسر جهان منجر به افزایش نرخ چاقی شده است. چربی اضافی بدن "قوی‌ترین عامل خطر برای ابتلاء به دیابت" است.این مطالعه غربالگری ۲۴ ساعته ادرار و داده‌های مصرف قهوه را برای ارتباط بین مصرف قهوه و ویژگی‌های کبد چرب غیرالکلی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ارزیابی کرد.این مطالعه شامل ۱۵۶ مرد و زن میانسال بود که همگی چاق بودند و ۹۸ نفر مبتلا به دیابت نوع۲ بودند.
 
آنها پرسشنامه‌ای را درباره مصرف معمولی نوشیدنی‌ها و غذاهای غنی از کافئین مانند شکلات تکمیل کردند.محققان نمونه‌های ادرار را برای متابولیت‌های کافئین و غیر کافئین، از جمله پاراکسانتین، تئوفیلین، اسید p-کوماریک، تریگونلین و اسید کافئیک مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.نتایج نشان داد که متابولیت های قهوه ممکن است به جلوگیری از پیشرفت کبد چرب غیرالکلی کمک کند.
برچسب ها: قهوه
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها